Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Σε κέντρο αποτοξίνωσης ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός John Stamos

Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2015

Ο γνωστός ηθοποιός Τζον Στάμος εισήχθη με δική του πρωτοβουλία σε κέντρο αποτοξίνωσης, προκειμένου να καταπολεμήσει τον εθισμό του στο αλκοόλ, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού People. 
O Ελληνοαμερικανός σταρ πήρε πιθανόν αυτήν την απόφαση λόγω της σύλληψής του τον περασμένο μήνα για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Η αστυνομία του Μπέβερλι Χιλς είχε σταματήσει το αυτοκίνητο του γνωστού ηθοποιού στις 12 Ιουνίου και, διαπιστώνοντας ότι ήταν μεθυσμένος, τον οδήγησε στο νοσοκομείο και κατόπιν στο αστυνομικό τμήμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διάσημος σταρ είχε ποστάρει λίγες μέρες μετά τη σύλληψή του ένα μήνυμα στο Twitter, όπου ευχαριστούσε με ειλικρίνια τους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες επειδή έκαναν τη δουλειά τους. Αυτή η κίνηση, σε συνδυασμό με την εισαγωγή του στο κέντρο αποτοξίνωσης είναι σαφή δείγματα ότι έχει επίγνωση του προβλήματός του και θέλει να το διορθώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου