Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

Αγρίνιο: 56χρονος μούντζωσε τους επισήμους στην παρέλαση

Τετάρτη, 26 Μαρτίου, 2014

ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ

Ελεύθερος αφέθηκε ο 56χρονος άνδρας, ο οποίος είχε προσαχθεί στην Ασφάλεια Αγρινίου, διότι έκανε χειρονομίες, προς την εξέδρα των επισήμων, κατά την διάρκεια της παρέλασης.

Ειδικότερα, ο άνδρας πλησίασε την εξέδρα και αφού έκανε χειρονομίες αποχώρησε. Όμως κατά την διάρκεια της αποχώρησής του, τον πλησίασαν αστυνομικοί και αφού τον ακινητοποίησαν, τον προσήγαγαν στην Ασφάλεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί τον άφησαν ελεύθερο, διότι κανείς δεν υπέβαλε εναντίον του μήνυση, αφού το αδίκημα στο οποίο υπέπεσε είναι κατ΄ έγκληση και όχι αυτεπάγγελτο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,ο 56χρονος αποφάσισε να προχωρήσει στην συγκεκριμένη ενέργεια, διότι όπως ισχυρίστηκε αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου