Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014

Αισιοδοξία στην κυβέρνηση για υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου

Στις 11 ξεκινά η συζήτηση
Αισιοδοξία στην κυβέρνηση για υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου

Οι αλλαγές στις διατάξεις για το γάλα ικανοποίησαν τους διαφωνούντες - Τι προβλέπεται για τις κατηγορίες του γάλακτος

Την αισιοδοξία πως θα ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο την Κυριακή το βράδυ εξέφραζαν κυβερνητικά στελέχη στη Βουλή, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης στην διευρυμένη αρμόδια επιτροπή. Μετά τις αλλαγές που έγιναν στις διατάξεις που αφορούν στο γάλα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κ. Μωραιτης, Κασσής και Σηφουνάκης εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι και έτοιμοι να υπερψηφίσουν όλα τα άρθρα.

Όπως έγινε γνωστό οι νέες αναθεωρημένες ρυθμίσεις, οι οποίες βρίσκουν σύμφωνους τους διαφωνούντες βουλευτές, θα περιγράφουν λεπτομερώς τα τεχνικά ζητήματα παστερίωσης και θερμικής επεξεργασίας του γάλακτος και, παράλληλα, θα επαναφέρονται οι τρεις κατηγορίες του προϊόντος ανάλογα με τη διατηρησιμότητά του, στο πνεύμα των προτάσεων το υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αθανάσιου Τσαυτάρη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr η πρώτη ρύθμιση  θα αναφέρεται σε γάλα ημέρας, δηλαδή παστερίωση εντός 24 ωρών από την συλλογή του και μεταφορά και διάθεση εντός 2 ημερών.

Η δεύτερη κατηγορία θα περιλαμβάνει το γάλα με διάρκεια ζωής έως 7 ημέρες. Την διάρκεια θα την καθορίζει ο παρασκευαστής μετά από έλεγχο των αρμόδιων κρατικών ελεγκτικών οργανισμών.

Η τρίτη κατηγορία θα αφορά το γάλα υψηλής παστερίωσης – κονσέρβα – που φθάνει ως και 40 με 45 ημέρες.

Παράλληλα ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο της αποχώρησης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας. Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά την παρέμβασή του. Ο κ. Τσακαλώτος είπε χαρακτηριστικά: «θα σκεφτούμε εάν θα συνεχίζουμε να νομιμοποιούμε αυτή την διαδικασία έως το τέλος».

Μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο κυβερνητικά στελέχη σχολίαζαν ότι εάν τελικά αποχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα το κάνει γιατί δεν θέλει να συμμετάσχει σε μια συζήτηση «που επικυρώνει την έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια».

Η συζήτηση είναι προγραμματισμένη να αρχίσει σήμερα το πρωί στις 11 και θα ολοκληρωθεί με τη διαδικασία της ψηφοφορίας τα μεσάνυχτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου