Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Συγγενείς επιβατών Boeing: Εκτελεστές η αεροπορική εταιρία, η κυβέρνηση και ο στρατός της Μαλαισίας

Προσπαθούν να μας παραπλανήσουν για 18 μέρες
Συγγενείς επιβατών Boeing: Εκτελεστές η αεροπορική εταιρία, η κυβέρνηση και ο στρατός της Μαλαισίας

Ασυγχώρητο έγκλημα το αεροπορικό δυστύχημα, λένε με επιστολή τους μετά τις τελευταίες εξελίξεις

Οι οικογένειες των επιβατών του μοιραίου Boieng των Malaysia Airlines, με μια πολύ σκληρή ανακοίνωση, στρέφονται εναντίων των αρχών της Μαλαισίας αλλά και της αεροπορικής εταιρίας. Τους χαρακτηρίζουν «αληθινούς εκτελεστές» των επιβατών της πτήσης, αν όντως αποδειχθεί πως είναι νεκροί.
Ολόκληρη η ανακοίνωση των συγγενών, που δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας): 
«Στις 10 το βράδυ της 25ης Μαρτίου, ο μαλαισιανός πρωθυπουργός έστειλε μια δήλωση στους συγγενείς των επιβατών της πτήσης MH370, χωρίς καμία ισχυρή ένδειξη ότι η πτήση συνετρίβη στο νότιο Ινδικό Ωκεανό, χωρίς να υπάρχουν επιζώντες. 
»Από τις 8 Μαρτίου, που ανακοίνωσαν ότι έχασαν επαφή με την πτήση, έχουν περάσει 18 μέρες κατά τις οποίες, η εταιρία, η μαλαισιανή κυβέρνηση και ο στρατός, συνεχώς προσπαθούν να καθυστερούν και να εξαπατήσουν τις οικογένειες των επιβαινόντων, και να ξεγελάσουν όλο τον κόσμο. 
»Αυτή η ξεδιάντροπη συμπεριφορά, όχι μόνο ξεγέλασε και πλήγωσε τις οικογένειες των επιβατών, αλλά και παραπλάνησε και καθυστέρησε τις απόπειρες διάσωσης, χαραμίζοντας μια μεγάλη ποσότητα ανθρωπίνων πόρων και μέσων και αφήνοντας να χαθεί πολύτιμος χρόνος για την απόπειρα διάσωσης. 
»Αν οι επιβάτες έχουν χάσει τη ζωή τους, τότε η Malaysia Airlines, η μαλαισιανή κυβέρνηση και ο στρατός είναι οι αληθινοί εκτελεστές που τους σκότωσαν. Εμείς, οι οικογένειες αυτών που ήταν στο αεροπλάνο, διαμαρτυρόμαστε με όλοι μας την δύναμη εναντίον τους. 
»Θα λάβουμε όλα τα δυνατά μέτρα για να καταφερθούμε εναντίον των ασυγχώρητων εγκλημάτων και της ευθύνης που έχουν και τα τρία αυτά μέρη». 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου