Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Γεμάτο to Greek American Political Club στο Cambridge, Massachusetts στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, 1821


Κυριακή, 30 Μαρτίου, 2014

Eυχάριστη και γιορτινή ατμόσφαιρα

Ανάμεσα στα ξακουστά πανεπιστήμια Harvard University και MIT (Massachusetts Institute of Technology) μόλις λίγα 
λεπτά από το κέντρο της Βοστώνης βρίσκεται το ιδιόκτητο κτίριο του Συλλόγου "Greek-American Political Club" (Ελληνο-Αμερικάνική Πολιτική Λέσχη) όπου χθες το βράδυ ήταν γεμάτη από τα μέλη και φίλους της Οργάνωσης όπου εορτάστηκε η 25η Μαρτίου, 1821.
Φαγητά, ποτά και ζωντανή μουσική με τον Κώστα 
Χαλουλάκο και την ορχήστρα του σε μία γιορταστική ατμόσφαιρα που όλοι πήγαν για να έχουν μία ωραία βραδιά και πράγματι αυτό έγινε.
Κάτω από τους ήχους της μουσικής ορχήστρας που 
έπαιξαν χορευτικά τραγούδια από όλη την Ελλάδα και πολύς κόσμος χόρεψε.
Ο Πρόεδρος κ. Αθανάσιος 
Παϊκόπουλος, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και όλους όσους βοήθησαν για την ωραία βραδιά ενώ κάλεσε ένα από τα πιό παλιά μέλη της Οργάνωσης τον κ. Γεώργιο Παϊκόπουλο να πει τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο  Μαζί με τον αιωνόβιο Σπαρτιάτη όλοι μαζί τραγούδησαν τον Ύμνο Προς Την Ελευθερία, τον Ύμνο για την Ελλάδα.
Αμέσως μετά κάλεσε τον Α' Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειο 
Καυκά να κάνει ένα χαιρετισμό και να μιλήσει για την Ελληνική Παρέλαση της 6ης Απριλίου όπως και έγινε. Ο κ. Καυκάς είπε ότι όλα πάνε καλά και προσκάλεσε όλους και όλες να κατεβούν την άλλη Κυριακή το μεσημέρι, 6 Απριλίου, με συγγενείς και φίλους. Έλληνες και Φιλέλληνες στην κεντρική Λεωφόρο Boylston της Βοστώνης κσι να γιορτάσουμε την Ελληνική Επανάσταση της 25ης Μαρτίου, 1821. Παράλληλα ζήτησε να παρευρεθούν και στις άλλες εκδηλώσεις όπως είναι η γιορτή στο Κυβερνείο της Μασσαχουσέττης την Παρασκευή 4 Απριλίου (12:30μ.μ. δεξίωση και 1:30μ.μ. μέσα στην αίθουσα της Βουλής και μετά στη δεξίωση στο Ελληνικό μας Προξενείο. Είπε ότι το επίσημο δείπνο πηγαίνει πολύ καλά και άλλα.
Αναγνώρισε μέσα στην αίθουσα τους πρώην Προέδρους της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων νέας Αγγλίας κ.κ. Δημήτρη 
Τσούμπανο και Γιάννη Νικολάου και τον πρώην Αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Πατουχέα που ήσαν εκεί μετά των συζύγων των και το ζεύγος Χάρη Κατή (φιλάνθρωπους) οι οποίοι ετησίως δίνουν υποτροφίες σε ελληνικής καταγωγής φοιτητές της Βοστώνης.
Το 
πρόγραμμα συνεχίστηκε με φαγητό και χορούς από όλη την Ελλάδα.
Μεταξύ των άλλων είδαμε και τους: Χρίστο 
Καλακούτη, Λάκη Παναγόπουλο, το ζεύγος Γιάννη και Βαγγελιώ Τούφας, το ζεύγος του Κώστα Αγγελάκη, το ζεύγος Μανώλη και ΝτέμπηΜπαμπαλά, τον Γιάννη Λούπο, το ζεύγος Βασίλη Κωνσταντινίδη, τον κ. Παρασκευά Μαλάκη, το Σωτήρη Γιαννακάκη, πρεσβύτερο και νεότερο, τον Δόκτωρ Παναγιώτη Μπλάνα με την οικογένειά του, τον Γιάννη Λεοτσάκο, τον Αντώνη Λεοτσάκο με την σύζυγό του, το ζεύγος Δημήτρη και Μαρίας Μπινιέρη και πολλούς άλλους.
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου