Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Μάλαγα-Ολυμπιακός 63-80

Με εμφάνιση αντάξια του τίτλου του πρωταθλητή Ευρώπης και παρά τις απουσίες των Πρίντεζη και Περπέρογλου, ο Ολυμπιακός πέρασε σαν άνεμος από τη Μάλαγα νικώντας την ομώνυμη ομάδα με 80-63.Ολοζώντανες οι ελπίδες πρόκρισης των "ερυθρόλευκων" στα πλέι οφ. 

Σχολίασε ο Τάσος Μαγουλάς.

Η εξέλιξη

Από τα πρώτα λεπτά ο Ολυμπιακός φρόντισε να δείξει ότι είναι ισχυρός παρά τις απουσίες των Περπέρογλου και Πρίντεζη. Το ψηλό σχήμα που χρησιμοποίησε αρχικά ο Μπαρτζώκας (με Σερμαντίνι και Ντάνστον) δούλεψε απέναντι στην κοντή Μάλαγα και ο πρωταθλητής Ευρώπης έφτασε να προηγείται ακόμα και με 15 (5-20). Εν συνεχεία, όταν οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να ανοίξουν το ρυθμό και να αντιδράσουν μίλησαν ο Σπανούλης και Λοτζέσκι και η διαφορά μέχρι το 13' διατηρήθηκε σε υψηλά επίπεδα (20-32). Αυτό που έβαλε τη Μάλαγα και πάλι στο παιχνίδι ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ και η σπουδή των παικτών της να μειωθεί το χάντικαπ (29-34).
Ο Ολυμπιακός όμως δεν ήταν διατεθειμένος να χύσει την καρδάρα με το γάλα. Τα αντανακλαστικά του πρωταθλητή ενεργοποίηθηκαν και πάλι με τους ερυθρόλευκους να παίζουν έξυπνα και ομαδικά "τρυπώντας" με πάσα την αντίπαλη άμυνα. Σπανούλης και Λοτζέσκι κρατούσαν την μπαγκέτα και οι υπόλοιποι ακολουθούσαν σε ικανοποιητικό ρυθμό (43-58 και 50-63 με τρίποντο του Kill Bill στο τέλος της πρώτης περιόδου). Εν τέλει, το περιφερειακό σουτ κράτησε τον Ολυμπιακό μακριά από τη Μάλαγα μέχρι και το τέλος του ματς. Οι γηπεδούχοι όσο και αν προσπαθούσαν δεν μπορούσαν να περιορίσουν τον αντίπαλό τους ο οποίος είχε λύσεις ακόμα και από το γενναίο Παπαπέτρου που έβαλε την υπογραφή του στο τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου