Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

"Έφυγε" ο Σταύρος Νταϊφάς


Την τελευταία πνοή άφησε το μεσημέρι της Δευτέρας (24/03) ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σταύρος Νταϊφάς, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας.
Ο πρώτος πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και γνωστός εφοπλιστής βρισκόταν στο σπίτι του στο Φάληρο μαζί με την ξαδέρφη του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο "Ασκληπιείο" της Βούλας.
Το βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό του ήταν καθοριστικό και λίγο μετά από τις 14:00 το μεσημέρι έχασε τη μάχη για τη ζωή.
Ο Σταύρος Νταϊφάς ανέλαβε τον Ολυμπιακό στα τέλη του 1979 και έμεινε στον προεδρικό θώκο για έξι χρόνια. Σε αυτή την εξαετία κατάφερε κάτι που πολύ λίγοι πρόεδροι το έχουν κάνει πραγματικότητα.
Κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα και ένα νταμπλ. Ο τίτλος που κατακτήθηκε το 1982 ειδικά, έγραψε ιστορία, αφού ο Ολυμπιακός με μειονέκτημα πέντε βαθμών (με σύστημα τότε 2-1-0) από τον Παναθηναϊκό κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής στα μπαράζ που έγιναν στον Βόλο.
Επέστρεψε για ακόμα 2 θητείες, εκ των οποίων το 1986-1987, για το τελευταίο πρωτάθλημα του συλλόγου πριν από τα "πέτρινα" χρόνια. Τη σεζόν 1992-1993 ανέλαβε ξανά τα "ηνία" του συλλόγου, μέχρι να τα παραδώσει στον Σωκράτη Κόκκαλη. Έκτοτε βρισκόταν πάντοτε στο πλευρό της ομάδας και ενώ ήταν και μέλος του τελευταίου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ.
Πηγή: Contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου