Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΑΡΜΑΤΑ, ΑΠΑΤΣΙ ΚΑΙ F-16 ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου

Φωτογραφία: Έθνος- Χάρης Γκίκας
Με λαμπρότητα αλλά και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε η στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου. Στην παρέλαση συμμετείχαν μηχανοκίνητα τμήματα του στρατού και εναέρια μέσα, όπως ελικόπτερα Απάτσι και F-16. Για μήνυμα ενότητας και ισχύος που στέλνουν οι Έλληνες, έκανε λόγο η πολιτική ηγεσία.

«Πριν από 193 χρόνια ένας ολιγάριθμος λαός με μεγάλη καρδιά, ψυχή και με εξαιρετική γενναιότητα, ξεδίπλωσε τις αρετές του και συγκρούστηκε με μια μεγάλη αυτοκρατορία, την οθωμανική, για την λευτεριά του και την κέρδισε.
Φωτογραφία: Έθνος- Χάρης Γκίκας Σήμερα ο λαός μας δίνει μάχη για να σπάσει τον κλοιό των δανειστών. Η ιστορία εγγυάται ότι και αυτός ο αγώνας θα είναι νικηφόρος. Εύχομαι ομοψυχία σε αυτόν τον αγώνα, χρόνια πολλά και καλύτερες μέρες». Αυτό ήταν το μήνυμα του Κάρολου Παπούλια, αμέσως μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης.
«Με σταθερά βήματα αφήνουμε πίσω την Ελλάδα της μιζέριας και των μνημονίων», τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Φωτογραφία: Έθνος- Χάρης Γκίκας
Φωτογραφία: Έθνος - Χάρης Γκίκας «Ζήσαμε συγκινητικές στιγμές. Παρέλασαν μπροστά μας τα άξια παιδιά της Ελλάδας. Τιμήσαμε την εθνική μας επέτειο…Σήμερα στείλαμε με αυτή την μεγαλειώδη παρέλαση ένα μήνυμα ισχύος και ειρήνης. Η Ελλάδα πέρασε τα χειρότερα. Ας παλέψουμε για τα καλύτερα που έρχονται...Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις στέκονται στο ύψος της αποστολής τους...» δήλωσε από την πλευρά του, ο υπουργός Άμυνας, Δ. Αβραμόπουλος.
Στην σημερινή στρατιωτική παρέλαση που ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:00 και ολοκληρώθηκε γύρω στις 12.30, συμμετείχαν μηχανοκίνητα τμήματα του στρατού και εναέρια μέσα.
Η παρέλαση πραγματοποιήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με την παρουσία 3.000 αστυνομικών.
Η πρόσβαση στην πλατεία Συντάγματος- όπου τοποθετήθηκαν κλούβες της αστυνομίας- επιτρεπόταν μόνο με προσκλήσεις ή διαπιστεύσεις, ενώ απαγορευόταν η στάση και η στάθμευση των οχημάτων. Οι πολίτες είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παρέλαση από το ύψος της οδού Βουκουρεστίου και μετά. Νωρίς το πρωί είχε πραγματοποιηθεί δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου.
Με λαμπρότητα ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου
Θεσσαλονίκη
Με την καθιερωμένη παρέλαση στην Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου κορυφώθηκαν οι επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.
Με λαμπρότητα ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου
Πολιτικά και στρατιωτικά τμήματα, μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων, πολιτιστικοί σύλλογοι και οργανώσεις, σύλλογοι αναπήρων πολέμου και απογόνων Μακεδονομάχων, εθελοντές, πεζοπόρα και μηχανοκίνητα τμήματα του στρατού παρέλασαν κατά μήκος της νέας παραλίας, περνώντας μπροστά από την εξέδρα των επισήμων και χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.

Συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο και πορεία με κατεύθυνση το σημείο, όπου πραγματοποιήθηκε η παρέλαση έκαναν εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαθεσιμότητα. Στη διαμαρτυρία παραβρέθηκαν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου