Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

O Άρης από τώρα στη Β΄Εθνιική

Πέμπτη, 27 Μαρτίου, 2014
Μαύρα γενέθλια για τον Αρη: Ηττα και υποβιβασμός στο Κλεάνθης ΒικελίδηςΕξανεμίστηκαν και οι μαθηματικές ελπίδες που είχε ο Αρης για παραμονή στην κατηγορία και πλέον ο υποβιβασμός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, οριστικοποιήθηκε, μια ημέρα μετά την επέτειο της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση του. 
Ο Εργοτέλης που δεν είχε κερδίσει ποτέ στην ιστορία του μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Άρη, πήρε μια δίκαιη νίκη με 0-2.
Το 0-1 έκανε ο Σαρρής στο 28’. Το 0-2 έγινε στο 30’ από τον Διαμαντάκο. Στο 87’ αποβλήθηκε με απ ευθείας κόκκινη ο Στόικοβιτς, γιατί σταμάτησε την μπάλα με το χέρι, εκτός περιοχής σε επέλαση του Μανιά. 
Από την αρχή του αγώνα ακούγονταν συνθήματα εναντίον του Λάμπρου Σκόρδα και του Γιάννη Κόντη, ενώ στο 38’ ακούστηκαν συνθήματα και εναντίον των ποδοσφαιριστών με τα οποία τους καλούσαν να βγάλουν τις φανέλες και να φύγουν από το γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 74’ ο Σωκράτης Διούδης είδε να πέφτουν στην εστία του αντικείμενα, με στόχο τον ίδιο, ενώ αρκετοί καλούσαν τον Σούλη Παπαδόπουλο να παραιτηθεί.  

Ο μόνος ποδοσφαιριστής του Αρη που διασώθηκε από τις αποδοκιμασίες, ήταν ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος χειροκροτήθηκε. 

 Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)

 Κίτρινες: Μπουχαλάκης, Τζανακάκης,
Κόκκινη: Στόικοβιτς
 Άρης: Διούδης, Γιαννίτσης (46’ Καραγκούνης), Οικονομόπουλος (46’ Τριανταφυλλάκος), Τάτος, Μπακασέτας, Καμινιώτης (61’ Σουνάς), Βανγκέλι, Μανιάς, Βλάχος, Μπουγαΐδης, Τσιάρας
Εργοτέλης: Στοΐκοβιτς, Πίτσος, Μεχία, Τζανακάκης, Ιμπραΐμ (84’ Μονακέλο), Καρντόζο, Σαρρής, Μπουχαλάκης (75’ Κοζορώνης), Ρομάνο, Χαντί, Διαμαντάκος (89’ Αθανασίου)
Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο το βράδυ της Τρίτης για τα 100 χρόνια του Αρεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου