Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Θανατηφόρα πυρκαγιά στη Βοστώνη

Του Θεόδωρου Καλμούκου

BostonFire 1
Θανατηφόρα πυρκαγιά στη Βοστώνη

BostonFire 2BostonFire 3ΒΟΣΤΩΝΗ.- Δύο πυροσβέστες έχασαν τη ζωή τους και 18 τουλάχιστον άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά από μεγάλων διαστάσεων πυρκαγιά η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στη Βοστώνη και συγκεκριμένα στο κτιριακό συγκρότημα διαμερισμάτων στη διεύθυνση 298 Beacon Street.
Η πυρκαγιά ξεκίνησε από το υπόγειο του κτιρίου και με τρομακτική ταχύτητα επεκτάθηκε στους επάνω ορόφους, ενώ ένας πυροσβέστης ο οποίος είχε παιδευθεί στο υπόγειο καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια τη λεγόμενη mayday κλήση. Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Στιβ Μακντόναλντ είπε ότι «τουλάχιστον 150 πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες». Οι πυροσβέστες είχαν εναντίων τους τον άνεμο ο οποίος φυσούσε με 35 μίλα την ώρα και ο οποίος ήταν απομεινάρι από την σφοδρή χιονοθύελλα που έπληξε το παραθαλάσσιο Κέιπ-Κοτ.
Κάποιος ένοικος από το απέναντι κτίριο είπε ότι άκουσε έναν θόρυβο σαν έκρηξη, πλην όμως οι Πυροσβεστικές Αρχές δεν έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιώσει τίποτε σχετικά. Το κτίριο είναι τετραώροφο, απαρτίζεται από οκτώ διαμερίσματα και βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες γειτονιές της Βοστώνης επί της οδού Beacon μεταξύ των οδών Fairfield και Exeter και είναι αξίας 1.6 εκατομμυρίων δολαρίων.
Η οδός Beacon έχει κλείσει ολοσχερώς καθώς επίσης οι πάροδοι και οι δίοδοι που συνδέονται με αυτοί, ακόμα και η κεντρική αρτηρία Storrow Drive.
Ουδείς μέχρι στιγμής γνωρίζει τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς, ενώ από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτει κάτι το ύποπτο.

Πηγή:Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου