Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Βρετανία: Οι μισοί Βρετανοί απογοητεύτηκαν από την εκλογή της Λιζ Τρας

  Τρίτη, 6 Αυγούστου, 2022

Μόνο ένας στους επτά πιστεύει ότι θα είναι καλύτερη πρωθυπουργός από τον Μπόρις Τζόνσον.
POOL NEW VIA REUTERS

Μόνο ένας στους επτά Βρετανούς πιστεύει ότι η Λιζ Τρας θα είναι καλύτερη πρωθυπουργός σε σύγκριση με τον Μπόρις Τζόνσον, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση της εταιρείας YouGov. Σχεδόν ένας στους τέσσερις έχει την αίσθηση ότι θα είναι χειρότερη.

Η Τρας, που θα αναλάβει επισήμως αύριο τα καθήκοντά της, θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια σειρά προβλημάτων, από την επιδείνωση της κρίσης του κόστους διαβίωσης, μέχρι την ύφεση.

Η δημοσκόπηση της YouGov διενεργήθηκε σε δείγμα 2.488 ενηλίκων. Το 14% αναμένει ότι η Τρας θα κάνει «καλύτερη δουλειά» από τον Τζόνσον ενώ το 27% πιστεύει ότι θα είναι χειρότερη.

Η Τρας, που στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι προτιμάει τις περικοπές φόρων από τα «επιδόματα», υποσχέθηκε την Κυριακή ότι κατά την πρώτη εβδομάδα της στην πρωθυπουργία θα αναλάβει αμέσως δράση για να αντιμετωπίσει τους αυξημένους λογαριασμούς ενέργειας και να αυξήσει τα ενεργειακά αποθέματα.

Οι μισοί από τους ερωτηθέντες είπαν ότι απογοητεύτηκαν από την εκλογή της Τρας. Μόνο ένας στους πέντε Βρετανούς πιστεύει ότι η κυβέρνησή της θα καταφέρει να αντιμετωπίσει το κατεπείγον πρόβλημα του κόστους διαβίωσης.

Πηγή: Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου