Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Παπανδρέου: «Προϋπόθεση για την παραμονή μας στο ευρώ η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου»

Σάββατο. 5 Νοεμβρίου, 2011


Περίπου 45 λεπτά διήρκεσε το ραντεβού Παπανδρέου-Παούλια στο Προεδρικό Μέγαρο. Εξερχόμενος ο Πρωθυπουργός δήλωσε ότι προϋπόθεση για την παραμονή μας στο ευρώ είναι η ψήφιση της απόφασης και των βημάτων που απορρέουν από τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου.Η δήλωση του Πρωθυπουργού μετά τη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχει ως εξής:
«Χθες, η Κυβέρνηση πήρε ψήφο εμπιστοσύνης. Σήμερα, ήρθα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για να συζητήσω και να τον ενημερώσω για την πρόθεσή μου να συμβάλω καθοριστικά στη δημιουργία μιας κυβέρνησης ευρύτατης συνεργασίας. Μιας
κυβέρνησης, που θα έχει ως βασικό στόχο την ψήφιση νομοσχεδίων και την εφαρμογή των όποιων βημάτων χρειάζονται, που απορρέουν από τις ιστορικές αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου.
Αυτή η απόφαση της 26ης Οκτωβρίου και η εφαρμογή όσων βημάτων απορρέουν από αυτήν, είναι προϋπόθεση για την παραμονή μας στο ευρώ. Είναι τόσο σημαντικές οι στιγμές. Για τη δημιουργία ακριβώς αυτής της ευρύτατης συνεργασίας, το επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα, θα υπάρξουν οι απαραίτητες διεργασίες και επαφές». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου