Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Νέο πολυνομοσχέδιο για ταξί, κλειστά επαγγέλματα και επικουρικές συντάξεις

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2011
Ένα νέο πολυνομοσχέδιο για τα κλειστά επαγγέλματα, τις επικουρικές συντάξεις και τα ταξί, θα συζητηθεί στη συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής την ερχόμενη Τετάρτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πολυνομοσχέδιο στο οποίο θα περιληφθούν οι απολύτως αναγκαίες ρυθμίσεις για την προώθηση του προγράμματος και των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου, εξουσιοδοτήθηκε να ετοιμάσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, κατόπιν σχετικής εξουσιοδότησης που του παρασχέθηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου.
Επίσης, ο κ. Βενιζέλος, κατά τις ίδιες πληροφορίες, εξουσιοδοτήθηκε να συντονίσει τα υπουργεία Υποδομών και Ανάπτυξης για να "ξεμπλοκαριστούν" τα μεγάλα έργα, κυρίως οδικοί άξονες, που έχουν "παγώσει", λόγω διαφωνιών ανάμεσα στους παραχωρησιούχους, το δημόσιο και τις τράπεζες που τα χρηματοδοτούν.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέλαβε ακόμη να χειριστεί το θέμα μιας συμφωνίας με τη Siemens, προκειμένου να επέλθει μια συμβιβαστική επίλυση της διαφοράς, σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία Δικαιοσύνης και Υποδομών, ώστε να τερματιστεί η εμπλοκή σε διάφορα έργα, όπως αυτά της επέκτασης του μετρό.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου