Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου, 2011

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης με παρόντα 19 από τα 24 Σωματεία που είναι οικονομικώς τακτοποιημένα και από τα 32 που έχουν εγγραφεί.
Αναφορές εδόθησαν από τον Πρόεδρο κ. Θεμιστοκλή Καρατζά και από την Ταμία δεσποινίδα Γεωργία Μαυρίδου. Χρέη Γραμματέα έκανε η Δρ. Μαρία Δελικάτσιου λόγοδικαιολογημένης απουσίας του κ. Θέμη Βούλγαρη. Έγινε εμπεριστατωμένη αναφορά στις μέχρι τώρα εκδηλώσεις της νέας Διοίκησης αλλά και στις προγραμματισμένες για το μέλλον.
Δημιουργήθηκαν και εγκρίθηκαν οι Επιτροπές που θα πλαισιώσουν το Διοικητικό Συμβούλιο οι οποίες θα εισηγούνται προτάσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Έγιναν ανακοινώσεις με τις εκδηλώσεις των διαφόρων Συλλόγων που είναι μέλη της Ομοσπονδίας και εδόθησαν συγχαρητήρια για την επιτυχία της εκδήλωσης για τον Καβάφη με την εισήγηση όπως στο μέλλον να ενημερώνονται τα Σωματεία και οι αντιπρόσωποι και δια αλληλογραφίας.
Η συνεδρίαση άρχισε με καθυστέρηση περίπου μιας ώρας (αντί στις 7:00μ.μ. άρχισε σχεδόν στις 8:00μ.μ.) λόγο του ότι η Ταμίας είχε εγκλοβιστεί στο κυκλοφοριακό και με την απουσία του Γενικού Γραμματέα η διαδικασία δεν θα ήταν σωστή. Η συνεδρίαση ήταν εποικοδομητική και τελείωσε στις 10:30μ.μ.   Φαίνεται ότι το Δ.Σ. κάνει σοβαρή δουλειά αλλά χρειάζονται συνεργασία και βοήθεια.
Η παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης θα γίνει την Κυριακή, 22 Απριλίου, 2012.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου