Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Πρόγραμμα "Ήλιος": βασικός μοχλός ανάπτυξης για την οικονομία

Στροφή στον Ήλιο

Μεγάλη επένδυση και βασικό μοχλό ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία χαρακτήρισε το πρόγραμμα «Ήλιος» ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μιλώντας
Πρόγραμμα στον ραδιοφωνικό σταθμό FLASH και τον δημοσιογράφο Αργύρη Δεμερτζή. Όπως εξήγησε ο κ. Παπακωνσταντίνου, πρόκειται για επένδυση ύψους 20 δισ. ευρώ, με ταυτόχρονες επενδύσεις σε δίκτυα και υποδομές για τη μεταφορά, κάτι που είναι επίσης πολύ σημαντικό για την Ελλάδα.Αναφερόμενος στην παρουσίαση του προγράμματος «Ήλιος» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο υπουργός ΠΕΚΑ επισήμανε ότι το project έτυχε θετικής ανταπόκρισης, όσο από Ευρωβουλευτές, όσο και από τον Επίτροπο της ΕΕ για θέματα Ενέργειας, τον κ. Oettinger, οποίος ήταν παρών και μίλησε για τη σημασία του σχεδίου για την ενοποίηση της ενεργειακής αγοράς στην Ευρώπη, και για την Ελλάδα και για τις βόρειο-ευρωπαϊκές χώρες.

Πηγή:  econews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου