Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Φραστική επίθεση από ξενοδόχους δέχθηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης


 Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2011

Πλήθος ξενοδόχων αποδοκίμασε έντονα τον υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην γενική συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ). Ο υπουργός δέχθηκε φραστικές επιθέσεις από ξενοδόχους οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τα μέτρα που πλήττουν τον κλάδο, όπως το ειδικό τέλος της ΔΕΗ.

Ο πρόεδρος του ΞΕΕ Γιώργος Τσακίρης προσπάθησε να κατευνάσει τις αντιδράσεις, ωστόσο παραδέχθηκε ότι η αγανάκτηση είναι διάχυτη στον κλάδο λόγω των επιβαρύνσεων που έχουν οδηγήσει πολλές επιχειρήσεις σε δυσχερή θέση.

Παρά τις αντιδράσεις, ο υπουργός ολοκλήρωσε την ομιλία του στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.
Ο κ. Χρυσοχοϊδης ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, ότι την επόμενη εβδομάδα κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον θαλάσσιο τουρισμό το οποίο προβλέπει και την πλήρη άρση του καμποτάζ, ενώ πρόσθεσε ότι στα 500 εκατ. ευρώ, κονδύλια που προβλέπονται για τη διευκόλυνση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, θα ενταχθούν και τουριστικές επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου