Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Στην Ηλεία "κλείστηκε" η υπουργοποίηση του Γιαννίτση

Στην Ηλεία

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, 2011

Θυμάστε που πριν λίγο καιρό είχαμε ένα άρθρο εδώ με τίτλο "Βαρόμετρο και πάλι το Κορακοχώρι Ηλείας".   Κάτι ξέραμε.  Να που τα γεγονότα φέρνουν το συγκεκριμμένο άρθρο πά΄λι στην επιφάνεια. Λίγο καιρό, λοιπόν, πριν την συμφωνία Παπανδρέου-Σαμαρά για την πρωθυπουργοποίηση του Λουκά Παπαδήμου, το όνομα του πρώην αντιπροέδρου της ΕΚΤ κυριαρχούσε στις συζητήσεις για μια κυβέρνηση συνεργασίας. Έτσι, οι φίλοι του, μεταξύ των οποίων και ο Κώστας Σημίτης του πρότειναν πρόσωπα που θα μπορούσε να αξιοποιήσει σε μια τέτοια περίπτωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός είχε προτείνει τον παλίο του φίλο και συνεργάτη Τάσο Γιαννίτση, ο οποίος στη συνέχεια ανέλαβε το κομβικό υπουργείο Εσωτερικών. Ωστόσο, η εξέλιξη αυτή κλείδωσε στις 28 Οκτωβρίου στην Μεσσήνη.
Τότε, ο κ. Σημίτης εξέδραμε με την σύζυγό του και παρέα τους κ.κ. Γιαννίτση και Νίκο Κωνσταντόπουλο στην Μεσσηνία και συγκεκριμένα στην Αρχαία Μεσσήνη. Εκεί πρότεινε στον πρώην πρόεδρο των ΕΛΠΕ την ένταξή του στο υπουργικό συμβούλιο σε μια πιθανή κυβέρνηση Παπαδήμου. Ο Τάσος Γιαννίτσης αφού το σκέφθηκε είπε το τελικό ΟΚ, κάτι που μεταφέρθηκε εν συνεχεία τον Λουκά Παπαδήμο.
Κατα τ' άλλα η εκσυγχρονιστική παρέα απόλαυσε τους καταρράκτες της Νέδας, ενώ γεύθηκε μεσσηνιακά εδέσματα στην ταβέρνα στέκι του Κ.Σημίτη με το όνομα «Νέδα» τα Πλατάνια.  Πηγή: dete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου