Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Στην Αθήνα στις 5 Δεκεμβρίου ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, συναντήσεις με Παπούλια και Παπαδήμο

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2011
Την Αθήνα πρόκειται να επισκεφθεί την επόμενη εβδομάδα ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. Όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, ο Τζο Μπάιντεν θα συναντηθεί τόσο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια όσο με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο τη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου. 
Στόχος της επίσκεψης Μπάιντεν είναι να δείξει την στήριξη των ΗΠΑ στις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης να τηρήσει τις δεσμεύσεις της, που προκύπτουν από την συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Ο αντιπρόεδρος της αμερικανικής κυβέρνησης θα μεταβεί στην Ελλάδα έπειτα από τριήμερη επίσκεψη στην Τουρκία, η οποία ξεκινά την Παρασκευή.
Ο κ. Μπάιντεν θα έχει συνομιλίες με τον πρόεδρο της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιούλ και τον πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν, ενώ θα παραβρεθεί και σε σύνοδο επιχειρηματιών στην Κωνσταντινούπολη όπου θα συναντήσει και τον Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο.
Σύφωνα με πληροφορίες μας οι Έλληνες καλό θα κάνουν να κρατούν μικρό καλάθι γιατί πέραν από κάποιες αγορές όπλων που ξέμειναν στο Ιρακ και ίσως για τα πετρέλαια και το αέριο της Μεσογείου δεν φαίνεται βοήθεια στον ορίζοντα.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου