Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ιερέας σε Ελληνική Εκκλησία ετοιμαζόταν να υψώσει τη σημαία της Αλβανίας και των Σκοπίων έξω από το Ναό!!!


Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου, 2011
Ξεσηκώθηκαν τα Μακεδονικά Σωματεία, η Παμακεδονική Ομοσπονδία και μαζί τους σύσσωμος ο Ελληνισμός όταν ο ιερέας Ελληνο-Ορθόδοξου Ναού έβγαλε ανακοίνωση ότι δίπλα στην Ελληνική και την Αμερικάνικη σημαία θα υψώσει και τις σημαίες άλλων κρατών όπως της Αλβανίας, της “Μακεδονίας”, της Ρουμανίας και άλλων χωρών. Αυτό μας κατήγγειλε χθες στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας ο πρώην ύπατος Πρόεδρος της Παμακεδονικής κ. Αθανάσιος Βουλγαρόπουλος και η ολομέλεια ξεσηκώθηκε.
Επενέβη όμως ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ο οποίος μας ενημέρωσε ότι ήδη η Ομοσπονδία το έχει συζητήσει στη συνεδρίαση του Δ.Σ. και ότι αντιπροσωπεία από την κυβερνήτη της Παμακεδονικής και τον Γενικό Γραμματέα επικοινώνησαν με τον Μητροπολίτη Βοστώνης κ. Μεθόδιο ο οποίος αμέσως επικοινώνησε με τον ιερέα τον οποίο τον επίπληξε για τη στάση του. Ο ιερέας σε άρθρο που έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο μιλάει για Χριστιανούς Ορθόδοξους και όχι για Ελληνο-Ορθόδοξους. Λόγο της περασμένης ώρας δεν είχαμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με την κοινότητα και τον ιερέα να δούμε τι ακριβώς γίνετε. Θα επανέλθουμε όμως όταν έχουμε περισσότερα στοιχεία.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου