Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Διάγγελμα Παπανδρέου το βράδυ


Στις 8.00 το βράδυ ο πρωθυπουργός θα απευθύνει μήνυμα προς τον ελληνικό λαό, ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου.

Προηγήθηκε στις 4.30 το απόγευμα η ενημέρωση του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον Γ. Παπανδρέου για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής.
Στη συνάντηση με τον Κ. Παπούλια, ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για: "πολύ σημαντικά αποτελέσματα για τον ελληνικό λαό", για "μείωση του βάρους που ο λαός, η μεσαία τάξη, οι πολίτες της χώρας σηκώνουν τα τελευταία χρόνια" και για "μεγάλη ευκαιρία να γυρίσουμε σελίδα και να μπορέσουμε να δούμε με ελπίδα την επόμενη μέρα, χωρίς τα μεγάλα αυτά βάρη, ώστε να μπούμε σε αναπτυξιακή τροχιά".
Ο Γ. Παπανδρέου χαρακτήρισε ιστορικές για την Ευρωπαϊκή Ένωση τις χθεσινές αποφάσεις λέγοντας ότι υπάρχει ελπίδα για: "να καλμάρουν τις αγορές, τις επιθέσεις και την κερδοσκοπία εναντίον του ευρώ", επεσήμανε ότι "το όπλο της Ελλάδας στις διαπραγματεύσεις ήταν οι θυσίες και οι προσπάθειες του ελληνικού λαού, οι οποίες αναγνωρίζονται πια από όλον τον κόσμο" και πρόσθεσε ότι όλο και περισσότεροι θέλουν να συμβάλουν στη μεγάλη προσπάθεια αλλαγής στη χώρα μας, για να συμπληρώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας: "Όπως λένε, η επόμενη μέρα θέλει δουλειά...".
Την ίδια ώρα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγ. Βενιζέλος.

Μετά την ενημέρωση του Κ. Παπούλια θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο και θα ακολουθήσει ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών.
Τέλος, τη Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου, θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου