Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Επίπεδο πεζοδρομίου... και νταηλίκη ο Δήμαρχος Ήλιδας

Αμαλιάδα: Άγριες καταστάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου, 2011
Σκηνές απείρου κάλλους κατέγραψε η κάμερα του triantafyllia.gr στο δημοτικό συμβούλιο Ήλιδας το απόγευμα της Πέμπτης. Τα όσα ακούστηκαν σε μια διαμάχη
του δημάρχου Γιάννη Λυμπέρη με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Σάκη Κότσυφα, ήταν «μπαξές»… με μπινελίκια. Αφορμή για το φοβερό αυτό επίπεδο στην «Καλλικρατική» αυτοδιοίκηση, στάθηκαν τα… σκουπίδια.
Το Δημοτικό Συμβούλιο κλήθηκε να λάβει αποφάσεις για την υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση του εργοστασίου επεξεργασίας στερεών αποβλήτων και του ΧΥΤΥ, καθώς και την υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση των μελετών που αφορούν στην εγκατάσταση δεματοποιητή.
Στο θέμα της Τριανταφυλλιάς υπήρξαν μια λευκή ψήφος και μια αρνητική από στελέχη της παράταξης Λυμπέρη, ένα ακόμα γεγονός που άναψε τα αίματα.
Νεότερη ενημέρωση 19:40

Το βίντεο από το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας με την απίστευτη ένταση κάνει το γύρο της Ελλάδας.
Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Σάκης Κότσιφας στην τοποθέτησή του άφησε να εννοηθεί πως υπάρχει συμφωνία με εργολάβο που θα κατασκευάσει το εργοστάσιο, αναφέροντας μάλιστα και γνωστό όνομα και τότε ξεκίνησαν όλα.
Ο κ. Λυμπέρης εξοργίστηκε, είπε ότι θα καταθέσει μήνυση για αυτό που ακούστηκε και το κλίμα άρχισε να φουντώνει επικίνδυνα. Εκατέρωθεν ακούστηκαν βαριές κουβέντες. Ο πρόεδρος του ΔΣ Απόστολος Λιώσης επιχείρησε να αναλάβει το ρόλο του «πυροσβέστη», μάταια όμως γιατί η «φωτιά» είχε φουντώσει για τα καλά. Τι και αν διέκοψε την συνεδρίαση για να υπάρξει εκτόνωση… Κατά την αποχώρηση των δύο πλευρών από την αίθουσα ο καβγάς συνεχιζόταν
Στην ψηφοφορία για το θέμα που αφορούσε στην υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος ΕΠΠΕΡΑ ύψους 47 εκατ. ευρώ η παράταξη Κότσιφα αποχώρησε, ενώ υπήρξαν μια λευκή ψήφος από τον κ. Αναγνωστόπουλο και μια αρνητική από τον κ. Παπαδάτο, στελέχη της παράταξης Λυμπέρη. Την αντίθεσή τους εξέφρασαν οι παρατάξεις των κ.κ. Άγγελου Κολόσακα και Γιώργου Νικολόπουλου. Το ίδιο συνέβη και στο θέμα της εγκατάστασης δεματοποιητή στην Τριανταφυλλιά. Τα δυο θέματα όμως εγκρίθηκαν με τις ψήφους των συμβούλων της παράταξης Λυμπέρη.
Ένα ακόμα «καυτό» θέμα που τέθηκε προ ημερήσιας διάταξης ήταν και αυτό της παραπομπής σε δίκη του αντιδημάρχου Ήλιδας Βασίλη Παπαδόπολου, στις 7 Δεκεμβρίου. Το ανέφερε ο κ. Κότσιφας και απάντησε ο δήμαρχος ότι «κανείς και εγώ προσωπικά» δεν είναι υπεράνω των νόμων. Συμπλήρωσε πως όταν φτάσει στο δήμο το σχετικό βούλευμα τότε βάση των διαδικασιών που προβλέπει ο «Καλλικράτης» θα προχωρήσει η υπόθεση.
Δείτε το βίντεο με την απίστευτη διαμάχη...

Video

Πηγή: triantafyllia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου