Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ο χειμώνας έφτασε νωρίς στις ΗΠΑ Χωρίς ρεύμα πάνω από 2 εκατ. πολίτες

Λόγο της κακοκαιρίας έχουμε τεχνικές δυσκολίες και στην ιστοσελίδα μας


Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου, 2011
Στη φωτογραφία ο δρόμος 133 (στην Andover,
Massachusetts) έχει κλείσει από πέσιμο δένδρου
Ασυνήθιστη για την εποχή κακοκαιρία με ισχυρές χιονοθύελλες και καταιγίδες, έπληξε την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ, προκαλώντας το θάνατο σε τρεις ανθρώπους, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στις συγκοινωνίες και αφήνοντας χωρίς ρεύμα πάνω από 2 εκατ. πολίτες.
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ εξέδωσε προειδοποίηση για έκτακτα καιρικά φαινόμενα σε 12 Πολιτείες από το βράδυ του Σαββάτου έως και σήμερα και συνέστησε στους πολίτες να αποφεύγουν τις μετακινήσεις λόγω της επικινδυνότητας των δρόμων. Η θερμοκρασία έχει πέσει κάτω του μηδενός και οι άνεμοι πνέουν με ταχύτητα 100 χλμ/ώρα.
Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε στο Κονέκτικατ σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε παγωμένο οδόστρωμα, ένας άλλος πέθανε από ηλεκτροπληξία από πτώση ηλεκτρικού καλωδίου στη Μασαχουσέτη και ένας ακόμη από πτώση δέντρου στην Πενσιλβάνια.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης περισσότερα από 500.000 νοικοκυριά πλήττονται από τις διακοπές ρεύματος, στην πλειονότητα τους στην Πενσιλβάνια. Μόνο στη Φιλαδέλφεια, 160.000 πελάτες έμειναν χωρίς ρεύμα, ενώ ανάλογα προβλήματα έπληξαν επίσης το Κονέκτικατ, τη Νέα Υόρκη και το Μέριλαντ όπου περισσότερα από 2,2 εκατομμύρια άνθρωποι έμειναν χωρίς ηλεκτρισμό.
Ακόμη, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, αναφέρθηκε χιονόπτωση 25 εκ., η μεγαλύτερη από των τελευταίων δεκαετιών, ενώ σε πόλεις όπως η Άλενταουν στην Πενσιλβάνια και η Γούστερ στη Μασαχουσέτη αναφέρθηκε χιονόπτωση τουλάχιστον 30 εκ., στο δε Νιου Τζέρσεϊ και τη Μασαχουσέτη το χιόνι ξεπέρασε τα 40 εκ..
Πολλές είναι οι καθυστερήσεις ή η ματαιώσεις πτήσεων στα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ, λόγω της χαμηλής ορατότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου