Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Να παραδώσουν τα κλειδιά!

Να παραδώσουν τα κλειδιά!

Διαβάστε το καυστικό άρθρο του εκδότη της "Πρώτης" που ζητά από τους εμπλεκόμενους Ηλείους αιρετούς να παραιτηθούν αν δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ένα δρόμο για το νομό...

Εάν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι «κόβεται» το τμήμα της Ολυμπίας Οδού από Πάτρα και κάτω τότε τα πράγματα για την Ηλεία παίρνουν μια ανεξέλεγκτη τροπή προς την υπανάπτυξη και την μιζέρια.
Η Περιφερειακή Ενότητα της Ηλείας, ο τόπος της Ολυμπίας, το λιμάνι μ’ ένα εκατομμύριο τουρίστες το χρόνο μόνο από τα κρουαζιερόπλοια, ο τόπος με το τεράστιο απόθεμα αγροτικής παραγωγής, θα μείνει η μοναδική Περιφερειακή Ενότητα της Πελοποννήσου χωρίς σύγχρονο αυτοκινητόδρομο!
Το τρένο το κατήργησαν, το αεροδρόμιο Ανδραβίδας κατήντησαν γεφύρι της Άρτας 20 χρόνια τώρα και για το Κατακόλο υπάρχουν μόνο υποσχέσεις και λόγια!
Οι πολιτικοί ταγοί του νομού, της Περιφέρειας και του τόπου γενικότερα καταδίκασαν την Ηλεία στην υποανάπτυξη και τον αφανισμό.
Ο Ηλειακός λαός οφείλει και πρέπει να αντιδράσει στην κοροϊδία και άδικη καταδίκη του σε οικονομικό μαρασμό. Ειρηνικά, σταθερά, δυναμικά και χωρίς ακρότητες.
Αύριο οφείλουν όλοι οι εμπλεκόμενοι Ηλείοι σε Δήμους, περιφέρειες και Πολιτεία ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ! Αμεσα και χωρίς καθυστερήσεις και δικαιολογίες.
Εάν δεν ληφθούν στα επόμενα 24ωρα οριστικές αποφάσεις για την συνέχιση της Ολυμπίας οδού μέχρι την Τσακώνα, σε χρόνο παράλληλο με την υλοποίηση του Τμήματος Κορίνθου – Πατρών, όλοι οι προαναφερθέντες εκλεγμένοι πολιτικοί, όλων των κομμάτων, πρέπει να πράξουν τον καθήκον τους για την Ηλεία.
Να παραιτηθούν και να παραδώσουν τα κλειδιά. Οι πολίτες οφείλουν να επαγρυπνούν. Τέλος στην κοροϊδία. Η κρίση δεν υπάρχει μόνο για την Ηλεία.
Ο Εκδότης της "Πρώτης" Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος

Πηγή: ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου