Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Εγκλήματα γιά κάτι ψιλά

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου, 2011

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Ηλείας από την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 65χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Επιτάλιο από δύο αγνώστους, καθώς και από τη δολοφονία 57xρονης από τον ίδιο της τον γιο, στην περιοχή «Κάστα» Κατακόλου.
Το πρώτο περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 3 χθες το μεσημέρι, όταν δύο άγνωστοι που φορούσαν κράνη και επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού , προσποιούμενοι τους πελάτες, επιχείρησαν να ληστέψουν τον 65χρονο. Εκείνος αντέδρασε, ακολούθησε συμπλοκή και ένας εκ των δραστών τον πυροβόλησε μια φορά στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να το τραυματίσει θανάσιμα. Αμέσως μετά οι δράστες εξαφανίσθηκαν.

Το δεύτερο περιστατικό συνέβη λίγες ώρες αργότερα. Ο δράστης, ένας 35χρονος χρήστης ναρκωτικών ουσιών, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο την 57χρονη μητέρα του και στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία ισχυριζόμενος ότι ήταν ατύχημα.

Πηγή: Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου