Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Πολύ κόσμος στο δημόσιο προσκύνημα της σωρού του Παναγιώτη Χαρέα.

 Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου, 2011
Κόσμος από διάφορα μέρη της Νέας Αγγλίας βρέθηκαν χθες το βράδυ στο Dracut, Funeral Home να τιμήσουν με την παρουσία τους τον καλό Έλληνα-Πατριώτη Παναγιώτη Χαρέα.   Από τις 3:00 το απόγευμα έως στις 8:00 το βράδυ το νεκροπομπείο του Ντράκετ ήταν γεμάτο καθότι είχε σχηματιστεί ουρά μέχρι έξω στο πάρκινγκ. Ενώ δεν υπήρχε χώρος στάθμευσης και πολύ στάθμευαν σε παρακείμενο αθλητικό κέντρο.

Όπως γράψαμε και το Σάββατο ο Παναγιώτης Χαρές απεβίωσε σε ηλικία 68 ετών μετά από πολύμηνη μάχη με το καρκίνο.
Χθες απόγευμα-βράδυ έδωσαν το παρών περί τις 2,000 κόσμος μεταξύ αυτών ήσαν Πρόεδροι και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων πολλών Σωματείων και Ομοσπονδιών.  Μεταξύ των άλλων ήσαν και οι: Θεμιστοκλής Καρατζάς Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας , καθώς και ο Α' Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Δαλαμάγκας και τα μέλη του ΔΣ της ως άνω ομοσπονδίας Κ. Ιωάννης Ράμμος και Γιώργος Παπαδόπουλος, οι πρώην Πρόεδροι της Ομοσπονδίας κ.κ. Γιάννης Νικολάου, Δημήτρης Τσούμπανος, Γιώργος Δημόπουλος, Βασίλης Καυκάς, Ελισάβετ Παπασλή και Ελένη Βιδάλη. Οι Πρόεδροι των Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων, Γεώργιος Καυκάς του Πανηλειακού Συλλόγου, Σάββας Βαλής του Greek American Political Club, Νίκος Βέργαδος του Λογγανίκο, Γιάννης Τριπόδης του Πάμισος και Αμαλία, πρόεδροι κοινοτήτων και πολλοί άλλοι επώνυμοι και ανώνυμοι που ήρθαν να πουν ένα στερνό αντίο σε έναν καλό άνθρωπο και να δώσουν κουράγιο και ευχές στην οικογένεια.
Η κηδεία του Παναγιώτη Χαρέα θα γίνει σήμερα στην εκκλησία της Αγίας Τριάδος που βρίσκεται στην Lewis St, Lowell, MA 01854 στις 11:00 πρωί.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου