Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Aδέρφια μου Ελληνες - του Θεόδωρου Καλμούκου

Το κούρεμα, το ξύρισμα, το γιουχάισμα, ο Γιώργος, η Μέρκελ, κ.λπ.

Aδέρφια μου Ελληνες - του Θεόδωρου Καλμούκου
Μία σάτιρα του σήμερα

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου, 2011

Το κούρεμα, το ξύρισμα, τα γένια και τα χτένια, Αδέλφια μου Ελληνες, είχαν αυτή την εβδομάδα την τιμητική τους στο κακορίζικο Ευρωμάγαζο, που από Ευρωπαϊκή Ενωση τείνει να γίνει Ευρωπαϊκή Διαίρεση και να διαλυθεί εις τα εξ’ ων συνετέθη. Κρίμα στο όνειρο!

Τα βλέμματα πάντων και πασών, παντός έθνους και λαού ήταν στραμμένα στις Βρυξέλλες όπου η παγωνιέρα της Γερμανίας και ο Νικολιός της Φρανσέ έδιναν θεατρικές παραστάσεις στο έργο, «το Ευρωμπάχαλο», έχοντας για πυξ και λαξ ή κλοτσοσκούφι αν προτιμάτε, την καημένη την Hellas ή το Greek-μπάχαλο, αξέχαστε Χριστόδουλε κάτι επιτυχημένα ανέκδοτα που έλεγες και μαζί κάτι πικρές αλήθειες!

Ο ηγέτης του ΧΑΣΟΚ μαζί με το κούρεμα ζήτησε τον διορισμό στην Ελλάδα μόνιμων τοποτηρητών ακούρευτων κι αξύριστων σαν τον Δόλλη, λες κι είναι Μητροπόλεις των Νέων Χωρών, άχρις καιρού που λένε, δηλαδή καμιά τριανταριά χρόνια η Ελλάδα θα είναι υπό την κατοχή της Γερμανίας και των λοιπών διεθνών τοκογλύφων. Μη χειρότερα, αν και δεν νομίζω πως υπάρχουν χειρότερα.

Η Ελλάδα μάνα’μ χάνεται κι ο Σαμαράς της Νέας Δημοπρασίας ζει την Πολιτική του Ανοιξη, βρίσκεται επί ποδός για να αρπάξει την πρωθυπουργική καρέκλα του Γιώργου. Αυτό τον ενδιαφέρει, αυτό φαίνεται πως προέχει, κι η πατρίδα τσιμέντο να γίνει.

Οι Θεσσαλονικείς, Αδέλφια μου Ελληνες, έτρεψαν σε φυγή τον Κάρολο, ενώ είχαν γιουχαΐσει έντονα και στόλισαν με κοσμητικά επίθετα και συνθήματα του είδους «κλέφτες κλέφτες υπουργοί δεν τα φάγαμε μαζί», «αλήτες», τον Μπεγλίτη και τον Μαγκριώτη στο προαύλιο του Αγίου Δημητρίου. Βουλευτές θεοφοβούμενοι της Νέας Δημοπρασίας τρύπωσαν σαν αρουραίοι από το πίσω μέρος του ναού.

Μέσα σ’ όλα εμφανίστηκε κι ο Ανδρουλάκης ωρυόμενος κατά πάντων, συμπεριλαμβανομένου και του Γιώργου, λες κι αυτός δεν είναι βουλευτής του ΧΑΣΟΚ και παντός Μνημονίου.

Ο Νικολιός της Φρανσέ, έστειλε τον Κάμερον στον αγύριστο, λέγοντας του «αηδιάσαμε να σας ακούμε να μας επικρίνετε και να μας λέτε τι να κάνουμε». Αφερίμ Νικολά’μ να σε χαίρεται η Κάρλα σου και πρόσεχε να την κρατάς από το χέρι όταν είναι παρών ο Ιταλιάνος Σύλβιο γιατί είναι επικίνδυνος... καμάκης.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και της μισής Ελλάδος Ιερώνυμος (η άλλη μισή είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και συμφέρον), ταξίδεψε στο Κατάρ και συναντήθηκε με τους εκεί ρασοφορεμένους με τις δικές τους κελεμπίες σεϊχηδες και χαλίφηδες, για να κάνουν μπίζνες, μη νομίσει κανείς ότι πήγε να κηρύξει το ευαγγέλιο «πάντα τα έθνη».

Και μέσα σ’ όλα ο Πατριάρχης του Γένους εόρτασε μεγαλοπρεπώς μετά των Αρχόντων και οφφικιάλων (νεκρών τίτλων) την εικοστή Αυτού επέτειο της εικοσαετούς ευκλεούς Πατριαρχίας του. Πολλά τα έτη Αυτού κι ακόμα πιο πολλά πάντων ημών. Αμήν.


Πηγή: Εθνικός Κήρυξ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου