Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Αποχώρησε ο Κάρολος Παπούλιας από τη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης

Ακούστε τον Παπούλια:  "... διάλεξαν μία ημέρα που είναι ντοπή τους..."
Εν μέσω αποδοκιμασιών αποχώρησε από το χώρο των επισήμων ο Κάρολος Παπούλιας. Αγανακτισμένοι έκλεισαν το δρόμο, με αποτέλεσμα η παρέλαση να μην ξεκινήσει ποτέ (Vid)
Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις αντιδράσεις των διαδηλωτών, που έκλεισαν το δρόμο, μη επιτρέποντας τη διενέργεια της στρατιωτικής παρέλασης.
Μετά την αποχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι παρευρισκόμενοι άνοιξαν "διάδρομο" στην υπό κατάληψη λεωφόρο, επιτρέποντας την παρέλαση των Μακεδονομάχων.
"Λυπάμαι πάρα πολύ, είναι ντροπή. Ήρθα να τιμήσω την πόλη. Είναι ντροπή να ακούγονται τέτοια υβριστικά μηνύματα. Είναι ντροπή να με αποκαλούν προδότη, όταν εγώ πολέμησα για την πατρίδα από τα 15 μου", είπε εμφανώς συγκινημένος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.


Ο κ. Παπούλιας σχολιάζοντας την απόφαση της Συνόδου Κορυφής, για το "κούρεμα" του χρέους, σημείωσε ότι διακρίνει θετικά στοιχεία, και κάλεσε όλους τους Έλληνες να δώσουν τη μάχη με όλες τους τις δυνάμεις, ώστε "να καθαρίσουμε το σπίτι μας", όπως είπε χαρακτηριστικά.


Υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη που έχει κλείσει την πρόσβαση προς την εξέδρα των επισήμων, ωστόσο οι συγκεντρωμένοι προέβησαν σε ρίψεις μπουκαλιών, γιαουρτιών και αυγών


Λίγο νωρίτερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, απευθυνόμενος στους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, είπε χαρακτηριστικά:
"Εδώ ξεφτιλιζόμαστε κι εσείς δεν κάνετε τίποτα. Αν σε 10 λεπτά δεν ανοίξει ο δρόμος θα πάρω τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα φύγουμε".
Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου, λίγο πριν τη δοξολογία για τον εορτασμό του πολιούχου της Θεσσαλονίκης, ο υπουργός Άμυνας και ο υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης, έγιναν στόχος έντονων αποδοκιμασιών πολιτών.
"Μπλόκαραν" τη Μεγάλου Αλεξάνδρου
Με τρεις κλούβες έχουν αποκλείσει την Μ. Αλεξάνδρου οι αστυνομικοί, προκειμένου να εμποδίσουν τους διαδηλωτές να προσεγγίσουν την εξέδρα των επισήμων, από όπου αποχώρησε πριν λίγο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα και πετούν αυγά κατά των επισήμων, ενώ η παρέλαση βαίνει προς ματαίωση, για πρώτη φορά.
Με την εμφάνιση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Αγανακτισμένοι και αριστεροί διαδηλωτές, έσπασαν τα κάγκελα, μπήκαν στο δρόμο, από όπου θα περνούσαν τα οχήματα και οι φαντάροι, αποκλείοντας τον.
Πηγή: News247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου