Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Antonio Banderas: "Οι Αγανακτισμένοι δεν είναι βίαιοι, απλά θυμωμένοι"


Ο διάσημος ηθοποιός Antonio Banderas, έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, περιγράφοντας τη μακροχρόνια συνεργασία του 
με τον σκηνοθέτη Pedro Almodovar, εξηγώντας πως έχει μανία με την τελειότητα αλλά και πως θέλει να υποδυθεί τον Ζορμπά.
Ακόμα ο ηθοποιός, μιλώντας στο περιοδικό Down Town είπε πως καταλαβαίνει το κίνημα των Αγανακτισμένων εξηγώντας ότι "ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους κινούμενος από τον θυμό του, χωρίς συγκεκριμένες προτάσεις στο τραπέζι. Δεν είναι βίαιοι, είναι απλά θυμωμένοι. Αλλά που οδηγεί αυτό; Το πιο τρομακτικό πράγμα στον κόσμο αυτή την στιγμή είναι ο θυμός που σου δημιουργεί το να μην ξέρεις που σε οδηγεί το αύριο. Οι Αγανακτισμένοι ζητούν άμεση δημοκρατία. Αλλά πές μου εσύ τι είναι άμεση δημοκρατία σε έναν κόσμο που δεν κυβερνούν οι πολιτικοί αλλά το κεφάλαιο και τα ΜΜΕ;"
Για τον Pedro Almodovar και τη συνεργασία τους στην ταινία "το δέρμα που κατοικώ" είπε πως "η αλήθεια είναι ότι στην αρχή φοβόμουν. Δεν ήξερα τι θα συναντήσω στον Pedro ύστερα από τόσο καιρό. Και αυτό που είδα ήταν ένας δημιουργός πολύ πιο πλήρης, μινιμαλιστικός και συγκεκριμένος στις φόρμες του σε σχέση με τότε, αλλά το ίδιο ζωντανός και πηγαίος. Ο Pedro είναι πιο Almodovar από τον Almodovar."
Ακόμα αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει lifting ενώ εξήγησε πως "το μυστικό μου είναι ότι πίνω κουβάδες με λευκό τσάι κάθε πρωί."
"Δεν γεννήθηκα πλούσιος. Στα 31 μου δεν ήξερα που να βρω τα λεφτά να πληρώσω το νοίκι μου. Για αυτό δεν νιώθω ένοχος για αυτά που έχω" είπε.
Ακόμα δήλωσε πως "ο ορισμός της ευτυχίας και της χαράς της ζωής δεν προκύπτει από τα λεφτά που έχεις στην τσέπη σου. Ούτε από το εάν είσαι σταρ."
Τέλος εξομολογήθηκε πως θα ήθελε πολύ να υποδυθεί στο θέατρο τον...Ζορμπά!
Συγκεκριμένα είπε ότι "το θέλω πολύ, έχω συζητήσει με τους παραγωγούς αλλά δεν είναι κάτι που προβλέπω να το κάνω μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, γιατί δεν μου το επιτρέπει το πρόγραμμά μου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου