Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ολοκληρώθηκε το συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς - Επεισόδια έξω από τον συνεδριακό χώρο

Έντεκα προσαγωγές και δύο συλλήψεις ακολούθησαν την ένταση και τις συμπλοκές που σημειώθηκαν κοντά στον χώρο διεξαγωγής της συνεδρίασης της Ειδικής Επιτροπής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς για τον Αραβικό Κόσμο, υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου. 
Πολίτες πολιόρκησαν την περιοχή διαμαρτυρόμενοι για την οικονομική πολιτική και εμπόδισαν την προσέλευση σε βουλευτές, δημάρχους και στελέχη του ΠΑΣΟΚ. 
Ο πρωθυπουργός για τα επεισόδια στις παρελάσεις
Μηνύματα κατά του αυταρχισμού με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν την Παρασκευή στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, τονίζοντας ότι το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας καταδικάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές, έστειλε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου καλωσορίζοντας τους συνέδρους στη διάσκεψη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς κατά τις εργασίες της Ειδικής Επιτροπής της για την Αραβική Άνοιξη. 
«Με την ευκαιρία, θέλω να επισημάνω ότι, αυταρχισμός είναι και η προσπάθεια κάποιων να επιβάλουν απόψεις, ακόμα και διακόπτοντας εθνικές παρελάσεις, την ώρα που χιλιάδες παιδιά, πολίτες και οικογένειες τιμούν σ' όλη τη χώρα με υπερηφάνεια τον εθνικό μας αγώνα για την απελευθέρωση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, και πρόσθεσε: 
«Αυταρχισμός είναι, όταν κάποιοι ελάχιστοι επιλέγουν να προσβάλουν τις εκδηλώσεις τιμής στους αγώνες για την ελευθερία της πατρίδας, ακόμα και τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 
Αυταρχισμός είναι να θέλουν να διαιρούν το λαό σε εθνικόφρονες και μη. Και το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας καταδικάζει αυτές τις ακραίες συμπεριφορές. Διότι αυτές οι συμπεριφορές δεν τραυματίζουν κάποιους αντιπάλους, τραυματίζουν βαθιά τις δημοκρατικές μας παραδόσεις και το δημοκρατικό ήθος του λαού μας». 

Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου