Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Δεν ήξεραν αλλά… μιλούσαν!

Σάββατο, 13 Νοεμβρίου,
Αφού έγινε τόσος ντόρος με τον «Καλλικράτη», αφού είπαν τόσα πολλά οι υποψήφιοι δήμαρχοι από τα προεκλογικά «μπαλκόνια» για τη νέα αρχιτεκτονική των δήμων, αποδεικνύεται ότι ούτε οι ίδιοι γνώριζαν ακριβώς… τι τους γινόταν!
Πώς αλλιώς να ερμηνευθεί το γεγονός ότι η κυβέρνηση ανακοίνωσε, μετά τις εκλογές, ότι διοργανώνει… «φροντιστήρια» για τους δημάρχους, προκειμένου να τους καταρτίσει καταλλήλως επί των Καλλικρατικών πραγμάτων; Για τους δημάρχους της Ηλείας έχει προγραμματιστεί σχετική διημερίδα στην Πάτρα, μέσα στον Νοέμβριο.
Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά: να εφαρμόζεται, σε ενάμιση μήνα, μια μεγάλη διοικητική μεταρρύθμιση και να ενημερώνονται στο παρά πέντε εκείνοι που θα επωμιστούν την ευθύνη της εφαρμογής της!

Και καλά, οι δήμαρχοι θα καθίσουν στα «θρανία». Με το προσωπικό των δήμων αλλά κυρίως με εκείνους τους υπαλλήλους που θα μετακινηθούν από άλλες υπηρεσίες προς τους νέους δήμους, τι θα γίνει; Να μου το θυμηθείτε: από την 1η Ιανουαρίου έχει να πέσει πολύ γέλιο στους νέους δήμους…

Πηγή: Ηλεία Τ., Πέλεκυς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου