Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Μορατόριουμ ενός χρόνου ζήτησε από στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο πρωθυπουργός

Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2010
Μορατόριουμ ενός χρόνου ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Παπανδρέου από τα στελέχη του κόμματος κατά τη διάρκεια του Πολιτικού Συμβουλίου, προκείμενου να γίνουν οι μεγάλες αλλαγές
Παράλληλα, το Πολιτικό Συμβούλιο αποφάσισε τη συγκρότηση Τριμερούς Επιτροπής από εκπροσώπους της κυβέρνησης, του κόμματος και της κοινοβουλευτικής Ομάδας, η οποία σε συνεργασία με τους υπουργούς θα προετοιμάζει τα νομοσχέδια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι θα είναι πολύ αυστηρός με τους υπουργούς, που δεν θα συνεργάζονται με την επιτροπή αυτή.
Επίσης, επεσημάνθηκε η αναγκαιότητα ανοιχτού δίαυλου μεταξύ κυβέρνησης, κόμματος και συνδικαλιστικού κινήματος για να ελαχιστοποιηθούν οι αντιδράσεις στο μνημόνιο.
Όπως τονίσθηκε οι συνδικαλιστές είναι "σπλάχνα από τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ".Προτάθηκε ο τομέας οικονομίας να εκλαϊκεύσει το μνημόνιο και να σημειωθούν με πράσινο χρώμα όσες αλλαγές υπήρχαν και στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και με κόκκινο αυτές που επιβάλει το μνημόνιο.
Αναφέρθηκε επίσης ότι πρέπει να δοθεί μια "εκλαϊκευμένη απάντηση" για το τι σημαίνει άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, ενώ σημειώθηκε ότι σε μελλοντική συνεδρίαση του οργάνου θα είναι παρών ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, προκειμένου να γίνει συζήτηση γύρω από ζητήματα ανάπτυξης.
Εν τω μεταξύ, ο γραμματέας του κόμματος Μιχάλης Καρχιμάκης τόνισε ότι θα πρέπει το κόμμα να στηρίξει με τη δράση του τις προσπάθειες που καταβάλει η κυβέρνηση για τη σωτήρια της χώρας και να αντιμετωπισθεί το κλίμα καταστροφολογίας που καλλιεργεί η αντιπολίτευση και κυρίως η ΝΔ. Ακόμα, χαρακτήρισε το μνημόνιο ως παρένθεση στην ιστορία της χώρας.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου