Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

"Αντιπαραγωγικοί οι πιλότοι, κουτσομπόληδες οι δημοσιογράφοι"

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου, 2010 Οι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας μπορεί να είναι ήρωες αλλά δεν είναι καθόλου παραγωγικοί, είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Παγκαλος σε ημερίδα μηχανικών της αεροπορίας, στρέφοντας παράλληλα τα πυρά του στους δημοσιογράφους που... διαστρεβλώνουν τα λεγόμενα του.

Ο κ. Πάγκαλος είπε για μια ακόμη φορά πως οι στρατιωτικοί δεν είναι παραγωγική με βάση την οικονομική θεωρία, πράγμα που είχε ξαναπεί προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις στους κόλπους του στρατού.
Επιμένοντας στην άποψη του, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε ότι είναι μια δήλωση που βασίζεται στην οικονομική θεωρία, η οποία διαστρεβλώθηκε από τους δημοσιογράφους.
“Εγώ μιλούσα θεωρητικά και εκείνοι μιλούσαν σε επίπεδο κουτσομπολιού”, ήταν το επιχείρημα του κ. Πάγκαλου, ο οποίος όμως συνέχισε την ειρωνεία λέγοντας:
“Οι έλληνες δημοσιογράφοι είναι οι πιο λαμπροί, είναι οι καλύτεροι του κόσμου. Έγραψαν και είπαν πράγματα που υποτίθεται ότι είπα ή περίπου είπα”.
“Παρερμήνευσαν και το “μαζί τα φάγαμε””
Στην ίδια ημερίδα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προσπάθησε να εξηγήσει και την περίφημη φράση του “μαζί τα φάγαμε”.
“Εγώ δεν εννοούσα ότι έχουν την ίδια ευθύνη πολίτες και πολιτικοί, αλλά ήθελα να στηλιτεύσω το κράτος του ρουσφετιού”.
Αυτά παθαίνει κανείς όταν μιλά με παραβολές...

Πηγή: Κόσμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου