Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Συνεργασία Δημοκρατικών, Ρεπουμπλικανών και Ανεξάρτητων ζητά ο Ομπάμα

Ο πρόεδρος Ομπάμα κάλεσε Ρεπουμπλικανούς, Δημοκρατικούς
και Ανεξάρτητους να συνεργαστούν χέρι-χέρι.

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου, 2010
Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κάλεσε σήμερα τους συμμάχους του Δημοκρατικούς και τους αντιπάλους του Ρεπουμπλικανούς να συνεργαστούν για το καλό των ΗΠΑ, με την ευκαιρία της Ημέρας των Ευχαριστιών, μια από τις πιό γνωστές αμερικανικές γιορτές.
«Η φετινή Ημέρα των Ευχαριστιών δεν είναι η πιο δύσκολη για τους Αμερικανούς. Αλλά με δεδομένο ότι πολυάριθμα μέλη της μεγάλης αμερικανικής οικογένειας είναι πελαγωμένα, πρέπει να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο» δήλωσε ο κ. Ομπάμα στην εβδομαδιαία ομιλία του που μεταδίδεται από το ραδιόφωνο και το Ίντερνετ.
«Η αποκατάσταση της οικονομίας δεν μπορεί να επιτευχθεί παρά μόνο εάν οι Αμερικανοί είμαστε ενωμένοι. Στις εβδομάδες και τους μήνες που έρχονται ελπίζω ότι όλοι Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικανοί και Ανεξάρτητοι μπορούμε να εργαστούμε μαζί» τόνισε ο κ. Ομπάμα.
Σημειώνεται ότι ο Αμερικανός πρόεδρος πρόκειται να συναντηθεί την Τρίτη με ηγετικά στελέχη των δύο κομμάτων για να συζητήσουν μεγάλα θέματα, όπως αυτά της οικονομίας και της εργασίας.

Πηγή: Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου