Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ανυποχώρητοι οι ναυτεργάτες

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2010

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν την απεργία παρά την πολιτική επιστράτευση, δηλώνουν οι ναυτεργάτες.
«Η απεργία θα συνεχιστεί κανονικά», ανακοίνωσε η εκτελεστική επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, η οποία συγκεντρώθηκε και συνεδρίασε στον καταπέλτη του πλοίου «Κρήτη», αμέσως μετά την ανακοίνωση του υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας Γ. Διαμαντίδη, για πολιτική κινητοποίηση των απεργών.
Πάντως τα φύλλα πορείας, που εκδίδουν οι αρχές, αναμένεται να αρχίσουν να επιδίδονται στους ναυτικούς από την Τρίτη 30 Νοεμβρίου.
Νωρίτερα ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Γ. Διαμαντίδης, έκανε λόγο για αδιαλλαξία των δύο πλευρών και επίδειξη κοινωνικής ανευθυνότητας, που «οδήγησαν σε νέο αδιέξοδο και συνέχιση της απεργίας».
Ο κ. Διαμαντίδης δήλωσε επίσης ότι «η καταστροφική βάση της παραγωγής των νησιών μας, η νέκρωση κάθε ακτοπλοϊκή συγκοινωνίας από και προς τα νησιά μας δεν φαίνεται να ήταν ικανά να αποτρέψουν τους εμπλεκόμενους να συζητήσουν και να βρουν μια αποδεκτά κοινή λύση».
«Για μια ακόμη φορά, το ΠΑΣΟΚ διακρίθηκε για την ανακολουθία λόγων και έργων. Ο κατ’ ευφημισμόν “εργατοπατέρας” υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννης Διαμαντίδης δεν δίστασε να επιβάλει πολιτική επιστράτευση», δήλωσε ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης.
«Η επιστράτευση των απεργών ναυτεργατών αποτελεί επαίσχυντη αντεργατική ενέργεια της κυβέρνησης και πράξη αφοσίωσης στα συμφέροντα των εφοπλιστών» τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου