Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Πανικός στις ΗΠΑ για την αποκάλυψη χιλιάδων απόρρητων εγγράφων

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010
Σε διπλωματικό μαραθώνιο έχει αποδυθεί το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για να περιορίσει τη ζημία από την επικείμενη δημοσιοποίηση απόρρητων εγγράφων μέσω του ιστότοπου WikiLeaks. Η υπουργός Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, έχει ειδοποιήσει ήδη πολλές συμμαχικές κυβερνήσεις για τα αρχεία που πρόκειται να δημοσιοποιηθούν και θα μπορούσαν να τραυματίσουν την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία, τα έγγραφα περιέχουν κρίσεις για ξένες κυβερνήσεις αλλά και μυστικούς χειρισμούς αντίθετους προς την επίσημη πολιτική της Ουάσινγκτον.
Στη Βρετανία, ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργός δήλωσε ότι ο Κάμερον έχει ενημερωθεί από τον αμερικανό πρεσβευτή στο Λονδίνο για το περιεχόμενο των εγγράφων. Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών, είπε ότι, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από τις ΗΠΑ, θα πρόκειται για χιλιάδες απόρρητα έγγραφα.
Σύμφωνα με την WikiLeaksθα αποκαλυφθούν επτά φορές περισσότερα έγγραφα σε σχέση με τις 400.000 αναφορές για τον πόλεμο του Ιράκ που δημοσιοποιήθηκαν τον Οκτώβριο.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου