Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

«Βαφτίζουν» ελληνικές τις εισαγόμενες πατάτες!

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2010

Στο ίδιο έργο θεατές παραμένουν και φέτος οι Ηλείοι πατατοπαραγωγοί, καθώς επαναλαμβάνεται το φαινόμενο ονομασίας εισαγόμενης πατάτας ως ελληνική με στόχο να αποκομίσουν κάποιοι κέρδη.
Ο Σύλλογος Πατατοπαραγωγών Ηλείας προχώρησε σήμερα σε καταγγελίες κατά των συσκευαστηρίων τονίζοντας ότι «βαφτίζουν» ελληνικές τις εισαγόμενες πατάτες κερδοσκοπώντας εις βάρος παραγωγών και καταναλωτών. Ο πλειοψηφών στις πρόσφατες εκλογές και για χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου Ανδρέας Τσουκαλάς, σε δηλώσεις που έκανε για το θέμα αυτό, επεσήμανε ότι:
«Τα συσκευαστήρια άρχισαν και φέτος να ονομάζουν ελληνικές τις εισαγόμενες πατάτες. Ο Σύλλογος Πατατοπαραγωγών Νομού Ηλείας καταγγέλλει ότι οι ιδιοκτήτες συσκευαστηρίων δεν συμμορφώνονται, αλλά προσπαθούν ξανά να εξαπατήσουν εμάς τους παραγωγούς, ʽβαφτίζονταςʼ ελληνικές τις εισαγόμενες πατάτες. Έχουμε πληροφορίες ότι, τώρα που άρχισαν να βγαίνουν οι δικές μας πατάτες, τα συσκευαστήρια φέρνουν πατάτες από ξένες χώρες και εδώ τις ανασκευάζουν, κάτι που φυσικά δεν είναι νόμιμο».
Ο κ. Τσουκαλάς τόνισε, τέλος, ότι το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης πρέπει να παρέμβει και να τιμωρήσει όσους κερδοσκοπούν σε βάρος των πολύπαθων παραγωγών πατάτας, που μετά τις τεράστιες ζημιές από την κακοκαιρία, αντιμετωπίζουν ένα ακόμη αθέμιτο εμπόδιο.

Πηγή: H.T.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου