Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Τουρκία: ακίνητα για τους ξένους πλην Ελλήνων - Ισραηλινών

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου, 2010
Την απελευθέρωση της αγοράς ακινήτων για τους πολίτες ξένων χωρών προβλέπει το νομοσχέδιο που ετοιμάζει το τουρκικό υπουργείο Χωροταξίας, το οποίο ωστόσο θέτει περιορισμό ως προς την αγορά οικοπέδων σε πολίτες της Ελλάδας και του Ισραήλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου.
Η εφημερίδα «Μιλιέτ» έγραψε προχθές ότι οι ξένοι θα μπορούν να αγοράζουν σπίτια στην Τουρκία απλά με το διαβατήριό τους, δίχως να τίθεται θέμα αμοιβαιότητας. Η ελευθερία αυτή θα ισχύει και για τους πολίτες της Ελλάδας και του Ισραήλ. Ωστόσο θα υπάρχει περιορισμός ως προς τα οικόπεδα. Τέτοια θα μπορούν να αγοράζουν οι πολίτες χωρών εκτός της Ελλάδας και του Ισραήλ. Το όριο αγοράς είναι αυτό των 99 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν θα εφαρμοστεί κάποιο όριο για τους πολίτες του Ιράν, της Συρίας, της Σαουδικής Αραβίας και των χωρών του Αραβικού Κόλπου.

Πηγή: Ελευθεροτυπία, ΑΡΗ ΑΜΠΑΤΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου