Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Από τα Γράμματα των Αναγνωστών

Τρίτη, 23 Νοεμβρίου, 2010

Αγαπητοί Φίλοι
Μένω στη Καλιφόρνια όπου εργάζομαι για αρκετά χρόνια στη περιοχή του Λος Άντζελες. Τυχαία βρήκα την ιστοσελίδα σας και ειλικρινά σας συγχαίρω για την προσπάθεια σας.  Αντιλαμβάνομαι το χρόνο που ξοδεύεται. Τέτοιου είδους προσπάθειες είναι πολύ καλό για τον Ελληνισμό που δυστυχώς σήμερα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση παγκοσμίως. Η ανύπαρκτη στρατηγική της Εθνικής Πολιτικής για τους Έλληνες της Διασποράς και τα καλά και συμφέροντα κοντεύουν να φτάσουν το Ελληνισμό στην αφάνεια. Βλέπουμε ελληνικά ονόματα να προοδεύουν αλλά σε πολλές περιπτώσεις το μόνο Ελληνικό είναι το όνομα. Δεν έχουν τα αντανακλαστικά και την Ελληνική ταυτότητα. Με άλλα λόγια σε λίγα χρόνια σβήσαμε.
Το ξέρουν αυτό και πολύ καλά οι ιθύνοντες και απλά περνάνε τον καιρό τους. Κρίμα. Να συγκεντρώσουμε χρήματα από τώρα να τους φτιάξουμε ένα ανάθεμα με τα ονόματά τους .

Συνεχίστε την προσπάθεια σας. Ο Ελληνισμός βλέπει, διαβάζει, ακούει.

Δημήτρης Σ., Λος Άτζελες, Καλιφόρνια




Συγχαρητήρια!!!
Αγαπητοί συμπατριώτες της ξενιτιάς σας καλησπερίζω. (ώρα Ελλάδας 22.00)
Κατά λάθος "σκόνταψα" στο site σας και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα από την απλότητά του, τον πλουραλισμό του αλλά και το μεράκι που δείχνετε να έχετε για αυτό που κάνετε.
Είμαι γεννημένος στο Στρέφι της Αρχαίας Ολυμπίας και αφού τελείωσα την Α' Δημοτικού στο χωριό, "ξενητευτήκαμε" οικογενειακώς στην Αθήνα.
Την τελευταία πενταετία μοιράζω τον χρόνο μου με τακτικές επισκέψεις αστραπή στη γεννέτηρα γη -δυστυχώς η δουλειά δεν με αφήνει προς το παρόν για πιο μόνιμη παρουσία- αν και προετοιμάζω το έδαφος για κάτι τέτοιο.

Στη διάθεσή σας
Νίκος Διον. Ασημακόπουλος

Σημ.: Το άρθρο της κας Μαρίνας Κουτσουμπά είναι εξαιρετικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου