Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Αργία σήμερα στις ΗΠΑ. Ημέρα της Εργασίας, Labor Day και η νέα επιστήμονας, Κατερίνα Καυκά

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου, 2020

Τελειώνει σήμερα και επίσημα το καλοκαίρι στις ΗΠΑ με την εορτή του Εργάτη, Labor Day.  Μία γιορτή (κάτι σαν την Πρωτομαγιά) που είναι και ορόσημο για το τέλος του καλοκαιριού.

Ένα καλοκαίρι που το βγάλαμε με μάσκες και κλεισμένοι μέσα.

Χθες με φίλους πήγαμε σε ένα ωραίο μέρος μέσα στο δάσος όπου ένα ποταμάκι δημιουργεί μία ωραία λίμνη.  Κάτω από αιωνόβια πεύκα και έλατα ψήσαμε τις μπριζόλες και άλλα κρέατα και χαρήκαμε την όμορφη φύση.

Σήμερα, με την κόρη μας Κατερίνα η οποία την Παρασκευή πέρασε το διαγώνισμα του State of Massachusetts και σε λίγο καιρό θα είναι Nurse Practitioner of the Bond Marrow Transplant, Τμήμα Μεταμόσχευσης Νωτιαίου Μυελού, θα πάμε στο μεγάλο αγρόκτημα που είναι γεμάτο από τα φυτά "ήλιος" (sunflowers) και αύριο θα σας έχουμε φωτογραφίες εδώ στο paneliakos.com

Να σημειώσουμε ότι η Κατερίνα πήρε το masters από το πανεπιστήμιο Duke University τον περασμένο Μάιο.  Αποφοίτησε με άριστα.  
Μέχρι τώρα είναι RN, στο Τμήμα Μεταμόσχευσης Νωτιαίου Μυελού στο Γενικό Νοσοκομείο της Βοστώνης. 

Τον περασμένο Μάρτιο και εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού η Κατερίνα έφυγε από το τμήμα της και πήγε εθελόντρια στο τμήμα ΜΕΘ (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας) ICU και βοηθούσε τους βαριά κτυπημένους από τον κορωνοϊό όπου κάθισε για δυόμιση μήνες προσφέροντας τις υπηρεσίες της.  
Ο Θεός την φύλαξε και τώρα θα συνεχίσει στο ίδιο τμήμα αλλά από υψηλότερη θέση.
Είμαστε χαρούμενοι για την επιτυχία της και της ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία.

Βασίλης Καυκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου