Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

O Καθεδρικός Ναός της Savannah, Georgia

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020

 Πριν λίγο, 11:15μμ, περάσαμε εξω από τον Καθεδρικό Ναό της Savannah, Georgia.  Αύριο το μεσημέρι θα δούμε τον κτίριο από το εσωτερικό και πιθανόν να έχουμε φωτογραφίες του.  

Πριν μερικά χρόνια είχαμε φωτογραφίες από τον Άγιο Παύλο, τον Ελληνικό Ναό στην πόλη που είναι το μοναδικό λιμάνι της Georgia. 

Ιδιαίτερη σημασία έχει ότι στο ίδιο τετράγωνο με την Ελληνική εκκλησία που ονομάζεται Άγιος Παύλος υπάρχουν τρείς άλλες χριστιανικές εκκλησίες με το όνομα Άγιος Παύλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου