Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Μ. Κατρίνης: Ο κ. Τσίπρας ξεχνά τις ευθύνες του για την πορεία της χώρας;

 Τρίτη, 22 Σετεμβρίου, 2020




Ο κ.Τσίπρας.στη Θεσσαλονίκη μίλησε σαν να μην κυβέρνησε ποτέ τη χώρα.

Η δήλωση του ότι η χώρα πλέον δεν υπάγεται σε δημοσιονομικούς περιορισμούς υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών, αφού όλοι γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δέσμευσε τη χώρα σε υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα μέχρι το 2060 και εκχώρησε την δημόσια ακίνητη περιουσία στο Υπερταμείο για 99 χρόνια.

Ο πρώην Πρωθυπουργός πιστεύει ότι με την επανάληψη των ”εύκολων” συνταγών και λύσεων της περιόδου 2010-2015 μπορεί να πείσει και πάλι τους πολίτες.

Με τη διαφορά όμως ότι οι συνταγές αυτές δοκιμάστηκαν και απέτυχαν στην πράξη.

Η έλλειψη ρευστότητας στην αγορά οφείλεται και στις αδυναμίες του τραπεζικού συστήματος, που η πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα οδήγησε σε αδιέξοδο και στον αφελληνισμό του.

Ο κ.Τσίπρας πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να εκφράσει τη δημοκρατική παράταξη. Πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι αυτοί που διακρίθηκαν σε ύβρεις απέναντι σε στη δημοκρατική παράταξη δεν θα μπορέσουν ποτέ να την εκπροσωπήσουν.

Δεν μπορεί να δώσει όραμα για το μέλλον με τα ίδια πρόσωπα και τις ίδιες πολιτικές του χθες.

Δεν μπορεί να υπερασπίζεται μια κυβερνητική θητεία που υπονόμευσε την ανάπτυξη της χώρας με την υπερφορολόγηση και τις ιδεοληψίες και  απαξίωσε το τραπεζικό σύστημα με την εκχώρηση του έναντι 800 εκ.ευρώ σε ξένα funds μέσω της ανακεφαλαιοποίησης.

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου