Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Στην Ελλάδα την Κυριακή ο Πομπέο – Επισκέψεις σε Θεσσαλονίκη και Σούδα

 Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

Στην Ελλάδα αναμένεται την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο, ο οποίος θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκο Δένδια, με τα ελληνοτουρκικά και τη στρατηγική συνεργασία των δύο χωρών να βρίσκοται στο προσκήνιο.

Ο επικεφαλής της διπλωματίας των ΗΠΑ θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και τη Δευτέρα θα έχει τετ α τετ στις 10 το πρωί, με τον κ. Δένδια. Οι συζητήσεις θα εστιασθούν σε ζητήματα διμερούς, περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος με έμφαση στο Στρατηγικό Διάλογο Ελλάδας-ΗΠΑ, την αμυντική και ενεργειακή συνεργασία και τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Ο Πομπέο μετά τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφθεί τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της βάσης της Σούδας στην Κρήτη, όπου την Τρίτη θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό. Μετά το πέρας της επίσκεψης θα ακολουθήσουν δηλώσεις προς τα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ θα ξεναγηθούν στον Αρχαιολογικό Χώρο Απτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου