Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Γ. Φίλης στο MEGA: Ο σκοπός της Τουρκίας είναι να καταλάβει τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου

 Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020

«Κρίνοντας από τα δεδομένα και από την ιστορία, πιστεύω ότι δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα με την Τουρκία. Είναι πολύ δύσκολο να βρούμε κοινό τόπο»


Στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο Γιώργος Φίλης, Διδάκτωρ Γεωπολιτικής, Καθηγητής Γεωστρατηγικής, αναφορικά με τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και τι πρέπει να περιμένουμε από εδώ και πέρα.

Το 2016-2017, σε ένα υπουργικό συμβούλιο λίγο μετά το πραξικόπημα, ο Ερντογάν είχε πει ότι όταν τελειώσει αυτή η ιστορία, αναφερόμενος στην κατάσταση στη Μέση Ανατολή, η Τουρκία ή θα έχει μεγαλώσει ή μικρύνει. Η Τουρκία θέλει να αλλάξει το status quo στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο. Ο σκοπός της είναι να καταλάβει τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου» τόνισε ο κ. Φίλης.

«Κρίνοντας από τα δεδομένα και από την ιστορία, πιστεύω ότι δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα με την Τουρκία. Είναι πολύ δύσκολο να βρούμε κοινό τόπο» πρόσθεσε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου