Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Κορωνοϊός : Τι προβλέπει ο Bill Gates για το τέλος της πανδημίας

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο δισεκατομμυριούχος μέσω του ιδρύματος Bill & Melinda Gates και της συμμαχίας Gavi έχει χρηματοδοτήσει με πάνω από 650 εκατομμύρια δολάρια τα περισσότερα υπό ανάπτυξη εμβόλια, η οποία είναι η μεγαλύτερη συνεισφορά ενός ιδιώτη

Ακόμη μια πρόβλεψη -αν και όχι τόσο αισιόδοξη- για το τέλος της πανδημίας του κοροναϊού έκανε ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, τοποθετώντας το για το 2022 στο καλύτερο σενάριο χάρη στα εμβόλια και τη χρηματοδότηση.

Όπως είπε σε συνέντευξή του στο FOX News, η ζωή στις ΗΠΑ θα έχει επιστρέψει στο φυσιολογικό μέχρι το καλοκαίρι του 2021 λόγω της προόδου που έχει σημειωθεί με την ανάπτυξη εμβολίων κατά της νόσου.

Πρόσθεσε, δε, πως είναι αισιόδοξος επειδή οι αμερικανικές Αρχές θα εγκρίνουν εμβόλιο για δημόσια χρήση στις αρχές του επόμενου έτους.

Ο ίδιος πάντως τοποθέτησε το τέλος της πανδημίας πιθανώς το 2022. «Η καλύτερη περίπτωση είναι πιθανώς το 2022 αλλά κατά τη διάρκεια του 2021 θα πρέπει να μπορούμε να μειώσουμε τους αριθμούς αν ακολουθήσουμε την παγκόσμια προσέγγιση» τόνισε και αναφέρθηκε στην παραγωγή των εμβολίων.

«Ευτυχώς, υπάρχει η τεχνολογία εμβολίων. Προέκυψε η χρηματοδότηση, οι εταιρείες έβαλαν τους καλύτερους ανθρώπους τους και γι’ αυτό είμαι αισιόδοξος ότι η πανδημία δεν θα διαρκέσει επ’ αόριστον».

Σημειώνεται ότι ο δισεκατομμυριούχος μέσω του ιδρύματος Bill & Melinda Gates και της συμμαχίας Gavi έχει χρηματοδοτήσει με πάνω από 650 εκατομμύρια δολάρια τα περισσότερα υπό ανάπτυξη εμβόλια, η οποία είναι η μεγαλύτερη συνεισφορά ενός ιδιώτη.

Δείτε τη συνέντευξη του Bill Gates:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου