Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Στα Χανιά ο Πομπέο – Θερμή υποδοχή από το ζεύγος Μητσοτάκη

 Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020

Στα Χανιά έφτασε το βράδυ της Δευτέρας ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, εκεί όπου θα φιλοξενηθεί στο πατρικό σπίτι του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.Στα Χανιά ο Πομπέο – Θερμή υποδοχή από το ζεύγος Μητσοτάκη [Εικόνες] | tovima.gr

Στα Χανιά έφτασε το βράδυ της Δευτέρας ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, εκεί όπου θα φιλοξενηθεί στο πατρικό σπίτι του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.  

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη υποδέχθηκαν στις 20:45 το βράδυ τον κ. Πομπέο και τη σύζυγό του Σούζαν.Οι κ. Μητσοτάκης και Πομπέο συζήτησαν για λίγο στη βεράντα του σπιτιού με θέα το λιμάνι της Σούδας. Ο πρωθυπουργός, παραθέτει γεύμα προς τιμήν του Μάικ Πομπέο στο σπίτι του στα Χανιά.Μάλιστα, ο πρωθυπουργός ανήρτησε στο Instagram οπτικοακουστικό υλικό από την υποδοχή που επεφύλασσε στον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ και τη σύζυγό του.Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και ισχυρή αστυνομική παρουσία στην άφιξή του

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πομπέο έφτασε στην Κρήτη περίπου στις 20:00, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Μεγάλη πομπή παρέλαβε τον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών και τους ακολουθούς και στη συνέχεια μετέβησαν στο πατρικό του κ. Μητσοτάκη, όπως μεταδίδει το flashnews.gr.

Λίγα λεπτά νωρίτερα έφτασε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι υψίστης ασφαλείας, έχοντας μετατρέψει την περιοχή σε «αστακό». Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr έχει δημιουργηθεί στις περιοχές όπου θα κινηθεί ο κ. Πομπέο, ένα άτρωτο δίκτυ ασφαλείας που περιλαμβάνει ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ που έχουν αποκλείσει περιμετρικά τους δρόμους απ’ όπου θα περάσει ο Αμερικανός ΥΠΕΞ καθώς και την περιοχή της βίλας Μητσοτάκη όπου θα φιλοξενηθεί και θα δειπνήσει.

Επίσης, ο κ. Πομπέο συνοδεύεται και από άτομα της προσωπικής του ασφάλειας (πληροφορίες κάνουν λόγο για περίπου 300 άτομα) που έχουν κατέβει στα Χανιά εδώ και ημέρες, ενώ στα Χανιά βρίσκονται και μέλη της αντιτρομοκρατικής από Αθήνα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν γίνει εξονυχιστικοί έλεγχοι σε όλους τους περιοίκους της βίλας Μητσοτάκη, έχουν ελεγχθεί μέχρι και τα στοιχεία των οδηγών των σχολικών λεωφορείων που μεταφέρουν τα παιδιά της περιοχής ενώ στην περιοχή δεν μπορεί να πετάξει ούτε drone.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι δρόμοι κατά την άφιξή του είχαν κυριολεκτικά «αδειάσει» καθώς λίγα λεπτά πριν αποκλείστηκε η διέλευση των οχημάτων, προκειμένου να περάσει η πομπή.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου