Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Φωτογραφίες από το εσωτερικό τον Καθεδρικό Ναό της Savannah, Georgia

  Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020


Χθες επισκεφτήκαμε αξιοθέατα της πόλης Savannah, Georgia και μπήκαμε στον Ναό του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή που είναι και ο Καθεδρικός του μοναδικού λιμανιού της Γεωργίας των ΗΠΑ.  Στον περίβολο του ναού που είναι ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα είδαμε πολύ κόσμο (επί το πλείστων τουρίστες) να περιμένει να μπει μέσα.  Όταν ήρθε η σειρά μας μπήκαμε και είδαμε το εσωτερικό του ναού που θυμίζει κατά πολύ το κτίριο το ναού του Αγίου Αθανασίου του Arlington, MA μόνο που αυτός εδώ ο ναός είναι πολύ μεγαλύτερος από το ναό του Αγίου Αθανασίου.

Δεκάδες τουρίστες αλλά και προσκυνητές ήταν μέσα στο ναό.  Εμείς μπήκαμε ήσυχα-ήσυχα ρωτήσαμε εάν μπορούμε να βγάλουμε φωτογραφίες και η κυρία που ήταν στην είσοδο μας είπε «βεβαίως» οπότε σε πέντε λεπτά είχαμε τελειώσει.  Όταν βγήκαμε έχω τραβήξαμε κι άλλες φωτογραφίες και συνεχίσαμε την περιήγηση στη πόλη που χθες και ψιλόβρεχε το μεσημέρι.

Αλλα το απόγευμα που βρεθήκαμε για φαγητό με την πενταμελή παρέα μας άνοιξαν κυριολεκτικά οι ουρανοί και μέσα σε 2 ώρες έβρεξε 10 πόντους νερό!  Τελικά πήγαμε μέσα οπότε όλα καλά μόνο που δεν κάναμε μπάνιο λόγο της βροχής και του δυνατού αέρα.  Όσο για την θερμοκρασία ήταν 90 βαθμούς πριν τη βροχή και 70 βαθμούς το βράδυ.   

Σήμερα κι στις 6:00 το βράδυ η παρέα μας θα συναντηθεί για φαγητό στο ελληνικής ιδιοκτησίας και με Ελληνικό φαγητό ΟΛΥΜΠΙΑ στο River Street.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου