Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again.

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΗΠΑ : Κλειστά έως 21 Οκτωβρίου τα σύνορα με Καναδά και Μεξικό λόγω κορωνοϊού

  Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020

«Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τον Καναδά και το Μεξικό, για να επιβραδύνουμε τη διάδοση του COVID19» αναφέρουν οι αμερικανικές Αρχές.

ΗΠΑ : Κλειστά έως 21 Οκτωβρίου τα σύνορα με Καναδά και Μεξικό λόγω κορωνοϊού | tovima.gr
O κορωνοϊός είναι η κύρια αιτία που τα σύνορα αυτών των τριών χωρών θα παραμείνουν κλειστά για τις περισσότερες και φυσικά τις μη ουσιαστικές μετακινήσεις.

Ο αναπληρωτής γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Τσαντ Βόλφ ανακοίνωσε την είδηση ​​την Παρασκευή σε tweet.

«Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τον Καναδά και το Μεξικό, για να επιβραδύνουμε τη διάδοση του #COVID19», έγραψε. «Κατά συνέπεια, συμφωνήσαμε να επεκτείνουμε τον περιορισμό των μη απαραίτητων ταξιδιών στα κοινόχρηστα λιμάνια εισόδου έως τις 21 Οκτωβρίου».

Ο Υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας και Ετοιμότητας Έκτακτης Ανάγκης του Καναδά Μπιλ Μπλερ μοιράστηκε επίσης τα νέα στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων, λέγοντας

«Θα επεκτείνουμε τις απαγορεύσεις των μη ουσιαστικών μετακινήσεων με τις Ηνωμένες Πολιτείες, μέχρι την 21 Οκτωβρίου, 2020. Θα συνεχίσουμε να βασίζουμε τις αποφάσεις μας στις καλύτερες διαθέσιμες συμβουλές για τη δημόσια υγεία για να είναι οι Καναδοί ασφαλείες».

Ο λογαριασμός Τwitter του γραμματέα εξωτερικών υποθέσεων του Μεξικού, Marcelo Ebrard, επιβεβαίωσε τα νέα ενώπιον του Wolf την Πέμπτη.

Και τα δύο σύνορα έκλεισαν σε όλα εκτός από τις ουσιαστικές μετακινήσεις, στα μέσα Μαρτίου μετά την έξαρση της πανδημίας του κοροναϊού, με κυβερνητικούς αξιωματούχους να ανακοινώνουν πολλαπλές επεκτάσεις καθώς ο αριθμός των περιπτώσεων συνέχισε να αυξάνεται, ειδικά στις ΗΠΑ. Η πιο πρόσφατη επέκταση, που ανακοινώθηκε στα μέσα Αυγούστου, επρόκειτο να λήξει στις 21 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου