Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΗΠΑ : Κλειστά έως 21 Οκτωβρίου τα σύνορα με Καναδά και Μεξικό λόγω κορωνοϊού

  Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020

«Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τον Καναδά και το Μεξικό, για να επιβραδύνουμε τη διάδοση του COVID19» αναφέρουν οι αμερικανικές Αρχές.

ΗΠΑ : Κλειστά έως 21 Οκτωβρίου τα σύνορα με Καναδά και Μεξικό λόγω κορωνοϊού | tovima.gr
O κορωνοϊός είναι η κύρια αιτία που τα σύνορα αυτών των τριών χωρών θα παραμείνουν κλειστά για τις περισσότερες και φυσικά τις μη ουσιαστικές μετακινήσεις.

Ο αναπληρωτής γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Τσαντ Βόλφ ανακοίνωσε την είδηση ​​την Παρασκευή σε tweet.

«Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τον Καναδά και το Μεξικό, για να επιβραδύνουμε τη διάδοση του #COVID19», έγραψε. «Κατά συνέπεια, συμφωνήσαμε να επεκτείνουμε τον περιορισμό των μη απαραίτητων ταξιδιών στα κοινόχρηστα λιμάνια εισόδου έως τις 21 Οκτωβρίου».

Ο Υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας και Ετοιμότητας Έκτακτης Ανάγκης του Καναδά Μπιλ Μπλερ μοιράστηκε επίσης τα νέα στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων, λέγοντας

«Θα επεκτείνουμε τις απαγορεύσεις των μη ουσιαστικών μετακινήσεων με τις Ηνωμένες Πολιτείες, μέχρι την 21 Οκτωβρίου, 2020. Θα συνεχίσουμε να βασίζουμε τις αποφάσεις μας στις καλύτερες διαθέσιμες συμβουλές για τη δημόσια υγεία για να είναι οι Καναδοί ασφαλείες».

Ο λογαριασμός Τwitter του γραμματέα εξωτερικών υποθέσεων του Μεξικού, Marcelo Ebrard, επιβεβαίωσε τα νέα ενώπιον του Wolf την Πέμπτη.

Και τα δύο σύνορα έκλεισαν σε όλα εκτός από τις ουσιαστικές μετακινήσεις, στα μέσα Μαρτίου μετά την έξαρση της πανδημίας του κοροναϊού, με κυβερνητικούς αξιωματούχους να ανακοινώνουν πολλαπλές επεκτάσεις καθώς ο αριθμός των περιπτώσεων συνέχισε να αυξάνεται, ειδικά στις ΗΠΑ. Η πιο πρόσφατη επέκταση, που ανακοινώθηκε στα μέσα Αυγούστου, επρόκειτο να λήξει στις 21 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου