Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

ΜέΡΑ25 : ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δίνουν γη και ύδωρ στον Μάικ Πομπέο

 Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020

Επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ότι δίνουν γη και ύδωρ στις ΗΠΑ προσδένοντας την Ελλάδα στο επικίνδυνο άρμα των Τραμπ – Νετανιάχου, εξαπολύει το ΜέΡΑ25 με αφορμή την επίσκεψη των Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο.


Επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ότι δίνουν γη και ύδωρ στις ΗΠΑ προσδένοντας την Ελλάδα στο επικίνδυνο άρμα των Τραμπ – Νετανιάχου, εξαπολύει το ΜέΡΑ25 με αφορμή την επίσκεψη των Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο.

Επικίνδυνο άρμα

Σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ 25 επισημαίνει ότι «η συνάντηση του κ.  Δένδια με τον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών Μάικ Πομπέο στη Θεσσαλονίκη επιτείνει την πολική της πρόσδεσης στο επικίνδυνο άρμα Τραμπ-Νετανιάχου την οποία εγκαινίασε ο κ. Τσίπρας, σφράγισε ο ίδιος στο σχήμα “3+1” (Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ και ΗΠΑ) στην Ιερουσαλήμ τον Μάρτιο του 2019 και τώρα συνεχίζει περιχαρής και αμέριμνος ο κ. Μητσοτάκης».

Αποικιοκρατικού τύπου εξαγορές

«Με τους γνωστούς αγωγούς (TAP, EastMed κλπ) που προσφέρουν μόνο γεωπολιτικές εντάσεις, έχοντας μόνο κόστος για το λαό μας και κανένα απολύτως όφελος. Αλλά και τις λοιπές αποικιοκρατικού τύπου εξαγορές όπως το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για το LNG και το Νεώριο της Σύρου, πάντα υπό την επίβλεψη του τοπικού τοποτηρητή των συγκεκριμένων συμφερόντων κ. Πάιατ.

Καθώς και με την αφοσίωση σύμφωνα με την κοινή δήλωση Δένδια-Πομπέο στην “ιδιωτικοποίησης στρατηγικών υποδομών”, συνεχίζεται η υποβάθμιση των συμφερόντων του ελληνικού λαού, των λαών της Ανατολικής Μεσογείου, της ειρήνης και της πράσινης κοινής ευημερίας στην περιοχή» τονίζει το ΜέΡΑ25 και καταλήγει:

Θερμαίνει τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό

«Ενώ την ίδια στιγμή η Κυβέρνηση για να θερμάνει ακόμα περισσότερο τον αμερικανικό ιμπεριαλιστικό παράγοντα, φέρνει δυο συμβάσεις με τις ΗΠΑ στη Βουλή για τον ανεφοδιασμό αμερικανικών πολεμικών αεροσκαφών και πλοίων στην χώρα μας, αλλά και των συμμάχων των ΗΠΑ στην περιοχή, όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, προσφέροντας ακόμα περισσότερο “γη και ύδωρ” ακόμα και από τις βάσεις του ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου