Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Eβαλαν χρώμα και φαντασία στις διαβάσεις πεζών στα Γρεβενά

 Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Οι μαθητές δημοτικών και νηπιαγωγείων των Γρεβενών πρόσθεσαν ευφάνταστα σχήματα και έβαλαν χρώμα στις διαβάσεις που διασχίζουν καθημερινά για να φτάσουν στις σχολικές τους μονάδες. Το αποτέλεσμα της δράσης ενθουσίασε όχι μόνο τους ίδιους τους πρωταγωνιστές αλλά και τον δήμαρχο Γρεβενών, Γιώργο Δασταμάνη, ο οποίος δήλωσε ότι η εικαστική παρέμβαση που έγινε σε διαβάσεις πεζών σε τέσσερις σχολικές μονάδες είναι μια καλή ευκαιρία, με πρωταγωνιστές πάντα τα παιδιά, «να γίνει σε όλες τις διαβάσεις του βρίσκονται πέριξ των παιδικών σταθμών, νηπιαγωγείων και σχολικών μονάδων της πόλης».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο κ. Δασταμάνης πρόσθεσε ότι ορισμένες δράσεις που έγιναν πιλοτικά κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, όπως οι πεζοδρομήσεις κεντρικών δρόμων στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο της πόλης, εξαιτίας της αποδοχής τους από τους δημότες, θα αποκτήσουν στο μέλλον πιο μόνιμο χαρακτήρα.

Οι εκδηλώσεις της Εβδομάδας Κινητικότητας ολοκληρώνονται σήμερα, αργά το απόγευμα,μ με τη «Βόλτα Ενηλίκων» από την Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών και την εκδήλωση «Kids Athletics» στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γρεβενών από την Γυμναστική Ένωση και τους Δρομείς Υγείας, με τη συμμετοχή όλων των παιδιών της πόλης.

 Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου