Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020

Άρον – άρον εγκαταλείπουν τα ελληνικά νησιά χιλιάδες βρετανοί τουρίστες

Τετάρτη, 9/9/20

Άρον – άρον εγκαταλείπουν τη χώρα μας περίπου 60.000 Βρετανοί τουρίστες που βρίσκονται στα ελληνικά νησιά προκειμένου να προλάβουν την 14ημερη καραντίνα που θέτει σε εφαρμογή η βρετανική κυβέρνηση

Άρον – άρον εγκαταλείπουν τη χώρα μας περίπου 60.000 Βρετανοί τουρίστες που βρίσκονται στα ελληνικά νησιά προκειμένου να προλάβουν την 14ημερη καραντίνα που θέτει σε εφαρμογή η βρετανική κυβέρνηση.
Άρον – άρον εγκαταλείπουν τα ελληνικά νησιά χιλιάδες βρετανοί τουρίστες | tovima.grΟι τουρίστες που βρίσκονται στην «κόκκινη» ζώνη των εφτά ελληνικών νησιών επιδίδονται σε έναν πραγματικό αγώνα δρόμου προκειμένου να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο, πληρώνοντάς το «χρυσό», ακόμη και στην τριπλάσια τιμή.
Αρκετοί δηλώνουν εξοργισμένοι με την κυβέρνησή τους καθώς, όπως λένε, ακόμη και μια καθυστέρηση στην πτήση τους μπορεί να ανατρέψει τον οικογενειακό προγραμματισμό τους για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Σε απόγνωση και οι επιχειρηματίες του τουρισμού, που κάνουν λόγο για χαριστική βολή.

Άρον – άρον τα μαζεύουν

Μόλις έγινε γνωστή η απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης, οι περίπου 60.000 Βρετανοί που βρίσκονται για διακοπές στη χώρα μας μάζεψαν άρον – άρον τις βαλίτσες τους για να προλάβουν να πατήσουν σε βρετανικό έδαφος ως αύριο στις 04:00 τα ξημερώματα.
Τα εφτά νησιά που μπήκαν στην κόκκινη λίστα για της Βρετανίας είναι η Λέσβος, η Τήνος, η Σέριφος, η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Ζάκυνθος και η Κρήτη.
Αν και ακόμα δεν υπάρχουν έκτακτες πτήσεις, οι Βρετανοί χρυσοπληρώνουν για μια κενή θέση στα ήδη υπάρχοντα δρομολόγια.

Αποκλεισμός από την TUI

Μία ημέρα μετά την απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης, ο τουρισμός στη χώρα μας δέχεται ένα ακόμη χτύπημα. H μεγαλύτερη τουριστική εταιρεία πέντε ελληνικούς προορισμούς από σήμερα έως και τις 22 του μηνός.
Πρόκειται για τα Χανιά, το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Ζάκυνθο.
Δεκαήμερη καραντίνα αποφάσισε για όσους τουρίστες επιστρέφουν από τα ελληνικά νησιά και η Ολλανδική κυβέρνηση.

Τέλος της σεζόν

Για πλήγμα μιλούν οι επιχειρηματίες των νησιών, καθώς η καθυστερημένη τουριστική σεζόν τελειώνει με τον πιο άδοξο τρόπο.
Το πλήγμα στον κλάδο αναμένεται να είναι αλυσιδωτό, με πολλούς να μιλούν για πρόωρο κλείσιμο επιχειρήσεων.
T
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου